Familjesemester

Under denna rubrik har vi på Hideaways valt ut hotell som är speciellt lämpliga för den stora eller lilla familjen. Här finns upplevelser som passar såväl vuxna, barn och alla som är unga i sinnet. Alla måste trivas och känna stimulans så att familjegemenskapen blir fullständig.

I dagens stressiga värld är det viktigare än någonsin att få tid till umgänge inom familjen, gärna på något undangömt gömställe. Våra hideaways har varken dagis eller bamseklubb, men det har vi ju hemma och nu var det väl tänkt att vi skulle ha semester, tillsammans. Alla hotell i Hideaways program under detta tema är barnvänliga och passar hela familjen, även hos de yngsta i familjen.

 

Se våra särskilt utvalda hideaways för familjer här nedan. Oavsett om du vill besöka Italien, Spanien, Grekland, Frankrike eller Portugal är vi övertygade att du kommer finna ditt egna smultronställe hos oss. Där finns något för varje smak och säkert för er också. Bjud gärna in hela familjen till ”skattjakt” bland våra hideaways. Hos oss börjar semestern redan vid planeringsstadiet.