Familjesemester söderöver

Hideaways familjesemestrar är sammansatta, så att det finns lika många upplevelser att hämta för barn som för vuxna (och barnsliga själar). En härlig familjesemester ska tillgodose alla åldersgrupper, oavsett hur många eller hur få barnfaciliteter som finns.

En upplevelse blir bara bättre, när man delar den med sina nära och kära. Och en familjesemester är ett härligt avbrott från den stressiga vardagen - äntligen kan familej uppleva och slappna av tillsammans. Alla hotell i Hideaways program för familjesemestrar är barnvänliga, och en semester på ett hideaway är ett härligt sätt att spendera tid tillsammans. Barn kan ha lika mycket behov av att komma bort som oss vuxna, och på en familjesemester blir banden mellan alla starkare, när man får dela gemensamma upplevelser och lugna stunder med varandra!

Var kan vi åka på en familjesemester?

Några destinationer passar naturligtvis bättre till en familjesemester, än andra. Här kan vi bland annat prata om transporttid, havsdjup och mycket annat - men det viktigaste är att det passar dig och din familj. Italien har i flera årtionden varit en av de mest populära semesterdestinationerna för svenska familjer, bland annat på grund av förnuftiga priser, men också på grund av de barnvänliga stränderna och möjligheten att kunna köra hit själv - och så gör det ju inget att de har uppfunnit pizza och pasta, som är populärt både bland stora ochs må. Spanien tillhör också favoriterna, med klassiska resmål som Mallorca, Costa del Sol och Costa Blanca, som alla ligger inom ett flygavstånd på 4-5 timmar från Sverige.

När destinationen är vald, är det dags att välja ett hotell som passar familjen. Ett stort krav för många barn, är att det finns minst en pool på stället, och ofta är det ett måste med flera olika, så att det finns något för barn i olika åldrar. Ligger hotellet dessutom nära stranden och bra, familjevänliga, restauranger, kan det nästan inte gå fel!

Se våra särskilt utvalda hideaways för familjer i Italien, Frankrike, Spanien, Grekland och Portugal, och låt gärna barnen vara med och titta - med mindre att du planerar en överraskning! Det finns något för alla, och helt säkert också något för dig och din familj. Ge din familj en semester de förtjänar: den största glädjen är att se barnen har kul och njuta av ledigheten.

Kom ihåg, att du alltid kan skicka en förfrågan till oss, om du har specifika önskemål till din familjesemster. Det kan t.ex. vara att du vill ha en aktiv semester eller en med all inclusce - vi har hotell som kan leverera det mesta! När du använder sökmotorn här på Hideaways.se kan du alltid filtrera på "familjesemester" för att hitta ett bra hotell som är särskilt anpassar för barnfamiljer på tur.

Läs mer om familjesemestrar här:

>> Familjesemester i Italien
>> Familjesemester på Mallorca
>> Familjesemester i Portugal
>> Familjesemester i Grekland

Läs mer