Kryssning

Vem har sagt, att ett hideaways endast kan hittas på land? Ingen... När vi reser runt för att handplocka nya och spännande platser till dig, händer det att det dyker upp helt nya möjligheter som vi själv blir så betagna av, att vi inte kan låta bli att dras med. Precis så började det också med detta resetema, och vi är stolta över att nu kunna erbjuda dig en flytande upplevelse till havs och på land på en och samma semester.

Upplev den kroatiska skärgården

Vi mjukstartar med några utvalda rutter i den kroatiska skärgården, för det är en fröjd för ögat och balsam för själen att uppleve detta land från sjösidan, och samtidigt göra stopp på en ny plats varje dag. Om du frågar mig, så är detta det perfekta sättet att hålla semester - framförallt för att skeppen är relativt små (cirka 20 hytter), så de kan ta sig in i de flesta hamnar. Därför kommer du uppleva att kryssningen i den kroatiska skärgården är mycket avslappnande: du seglar under dagen och lägger till vid en kaj på eftermiddagen där du sedan är landfast restan av dagen. Läs mer om varje kryssning genom att klicka dig vidare till var och en av dem - här kan du också se möjliga ankomstdatum, priser med och utan flygresa, och mycket mer.

Flera är på väg...

Bakom kulisserna arbetar vi vidare med att utveckla ännu fler kryssningar, som du kan se fram emot att uppleva - men så här i början kan du låta dig frestas av vackra och idylliska Kroation, som garanterat kommer att ta dig med storm.

Observera att kryssningarna sker på egen hand, och det inte följer med någon reseledare hemifrån - dock finns det engelsktalande personal och cruise-guide ombord, och de är så erfarna att du snabbt kommer känna dig som hemma i deras sällskap.

>> Läs mer om hotell

Läs mer