Lantlig idyll

Hos Hideaways finns många hotell och semesterlägenheter som ligger i extra idylliska omgivningar. Dessa hotell kan ha en betagande utsikt över Atlanten, vinodlingar, bergslandskap eller medelhavskusten.

Alla hideaways som får tilldelat sig titeln "lantlig" utmärker sig speciellt för att ligga i områden långt bortom massturismen. Ofta ligger dessa hotell i relaitvt nära köravstånd till några av områets största sevärdheter och älskade attraktioner, och vi anser därför att du får det bästa av två världar för du kan vara "turist" i det omgång som passar dig, men när du komemr tillbaka till ditt hotell efter en upplevelserik utflyktsdag, kan du slappna av i lugna och pittoreska omgivnignar.

 

Vi har en brett urval av hotell inom kategorien "lantlig idyll" på alla våra resmål - från ett typiskt och enkelt agriturismo till mer lyxiga hideaways. Oavsett vilken typ av standard som bäst passar dig, har större delen av alla hotell och semesterlägenheter under detta tema en utomhuspool och flera har också en restaurang osv. Läs mer under "faciliteter" på varje hideaway och se de aktuella faciliteterna på dessa lantliga hotell - men se upp: det finns mycket som frestar!