Lyxresor - hotell med pricken över i’et

Vad är lyx? Först och främst är det ett mycket brett begrepp, för det finns inte två människor som skulle beskriva "lyx" på exakt samma sätt när det gäller semester. För en del är lyx att ha en oändlig utsikt. För andra är det när standard och service är i särklass. 

Av den anledningen är detta resetema mycket subjektivt, men trots det med en lyxig, röd tråd rakt igenom. Det innebär att det inte handlar om helt vanliga 4- eller 5-stjärniga hotell som du ser upptagna under resetemat lyxresor. Här krävs det något alldeles speciellt och som du inte hittar på många andra ställen.
 

Hitta din lyxresa till utvalda lyxhotell

Om du gärna vill göra något extra för dig själv och din respartner, ska du helt klart boka ett lyxhotell med Hideaways. Här är det på tal om utvalda hotell, som ligger i fantastiska omgivningar, där man har tänkt på detaljerna för att få er att känna er välkomna. En lyxsemester behöver inte vara överdrivet dyr, och det är inte på tal om vita handskar och silverskedar, utan istället om lyxhotell under beteckningen "Affordable Luxury" - det vill säga, en bra balans mellan pris och kvalitet, utan att man har sparat på inredning och faciliteter.

En lyxsemester på dina premisser

När vi pratar om en lyxsemester, presenteras du inte för extravaganta hotell på exklusiva adresser i fashionabla kvarter. För oss handlar en lyxsemester om avslappnad stämning, vackra ramar och inte minst unika omgivningar. Här får du lyx, som passar den skandinaviska resenären, som både vill ha sol, stad, pool, god mat och spännande upplevelser på resan. Det kan vara att ni är det nygifta paret, som ska på bröllopsresa, och gärna vill njut av den i extra härliga atmosfärer, eller så är ni kanske bara livsnjutare, som gärna vill uppleva det bästa när ni är tillsammans. Oavsett vad, så är våra lyxhotell de bästa vi kan erbjuda av inkvartering. Alla hotell är besökta - och återbesökta - av oss, och vi skriver våra egna personliga beskrivningar från besöket. Se, om du inte kan hitta något som passar just er!

Vi ger dig möjlighet att resa med alla flygbolag, lågpris som "vanliga", via vår sökmaskin. Och du kan resa på en lyxsemester i Europa både från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Du väljer själv hur länge du vill vara borta, vilket innebär att du kan boka allt från en långhelg på ett hotell, eller 2-3 olika hotell på en två veckor lång semester - du bestämmer helt själv. Här är du inte beroende av charterflyg som avgår på specifika dagar.

På lyxhotell utan att bli ruinerad

Hos Hideaways har vi valt att presentera de bästa hotellen, där lyx är en självklarhet, men också går att betala. Det är alltså nivån under Ritz-Carlton och Burj al Arab, som du kan "nöja" dig med denna typ av lyx har vi valt ut en rad läckra och smakfulla hotell till dig, där du kan spendera en eller flera nätter som baron, utan att hela semesterbudgeten spräcks. Åk till exempel till härliga städer som Barcelona, Paris, Rom, Lissabon, Miami eller Bangkok, och blanda dig med jetsettet. Eller hitta ett exklusivt lyxhotell i bergen, med utsikt till storslagna vidder från poolen, och där det avlägsna läget förstärker upplevelsen av något unikt.

Lyxresor hos Hideaways går alltid till ett noga utvalt 5-stjärnigt hotell, och mest populära är länder som Portugal, Spanien och Italien. Här har vi valt ut det bästa av de bästa, och vi vet vad vi talar om, för vi har många års erfarenhet av lyxresor till resmål i södra Europa. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen. Se hela urvalet av lyxhotell här nedan, eller gör en sökning i sökmotorn, så är du redan en god bit på vägen.

Läs mer