Nyheter hos Hideaways

Här får du en översikt över de senaste skotten på Hideaways stam. 

När det är nyheter på gång hos Hideaways blir vi lite som barn på julafton. Ofta kan det vara en ny personlig favorit som har smugit sig in - eller snarare tagit sig igenom nålsögat. Vad menar vi då med det? Jo, att det inte bara är att skaka fram ett nytt Hideaway så där utan vidare. Det är en lång rad av kriterier som ska uppfyllas innan det blir aktuellt att starta ett framtida samarbete. 

Till exempel ska hotellet eller semesterbostaden ha "karaktär" och på ett positivt sätt sticka ut från mängden. Vi tackar hellre nej om vi är i minsta tvivel eftersom det är din semester det handlar om. Semester är inget vi tar lätt på för det är den dyrbaraste tiden på året.

Åter till inledningen. Det fullkomligt pirrar i kroppen över att få presentera nyheterna nedan för dig. De är valda med omsorg och utifrån charm, läge, servicenivå eller andra för dig väsentliga kriterier. Du kan läsa mer ingående om varför de har blivit utvalda när du klickar dig in på respektive hotellbeskrivning.

En nyhet hos Hideaways kan ha olika teman som du känner igen från övriga hotell på hemsidan: Nära havet, familjesemester, mat och vin och aktiv semester för att bara nämna några. De olika nyheterna ligger som regel kvar under denna nyhetskategori i ett par månader så du behöver inte stressa med att läsa igenom alla - men tänk på att ju tidigare du bokar din resa desto större chans har du för att få bästa möjliga pris.

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter