Perfekt för par

Vad är mer romantiskt än ett äkta hideaway, där parrelationen kan blomstra? Många av våra hideaways är som skapade för tvåsamhet. Våra gömställen ligger långt från stress och alla måsten, de ger perfekta förutsättningar för att ge relationen lite extra uppmärksamhet, i harmoniska omgivningar. Oavsett om du föredrar ett hideaways vid havet eller hellre bor vid en olivlund i Toscana eller Umbrien, så kommer du finna en favorit bland alla våra smultronställen som matchar dina förväntningar, på en semester med en romantisk touch.

Vi har handplockat några extra romantiska hideaways ur vårt omfångsrika program, som vi tror kommer tilltala dig som söker en romantisk och harmonisk semester med din käraste. Vårt mål har varit att finna egendomar och platser som inbjuder till lugn samvaro i fantastiska omgivningar.

Med vårt tema ”perfekt för par” har vi på förhand bestämt vilka ingredienser som vi tror du eftersträvar. Din uppgift är att välja vilken destination du vill resa till och sen är det bara att välja vilket romantiskt hideaway som du och din kära vill semestra på. Oavsett om du är intresserad av Frankrike, Italien, Spanien, Grekland eller Portugal, så behöver du bara bidra med lite fantasi, gott humör och så kommer drömmen om en romantisk semester bli verklighet.

Läs mer