Romantisk semester

Vad säger du om en romantisk semester där bara ni två kan vara tillsammans och njuta av tvåsamheten?

Hideaways erbjuder ett urval av hotell där du kan njuta av semestern med din älskade i härliga omgivningar. Det finns både små, trevliga gömställen och läckra lyxhotell med fokus på upplevelser för par.

Semester för par - åk på en kärlekssemester med din bättre hälft

Vad är mer romantiskt än ett hideaways, där tvåsamheten kan blomstra? De hotell och semesterbostäder vi erbjuer, är som skapta för par. Våra gömtällen - långt från vardagens stress - ger de perfekta villkoren för att ge förhållandet lite extra uppmärksamhet, och för att njuta av lugna stunder i harmoniska omgivningar. Oavsett om du föredrar ett hideaway nära havet eller hellre vill bo i en olivlund i ett backigt landskap i Tosacna eller i Umbrien, kan du hitta ett hideaway som matchar dina önskemål till en semester med en romantisk tocuh.

Vi har valt ut en rad hotell och semesterbostäder på romantiska resmål, där romantiken kan bli central punkt för semestern - och där både hotellet och omgivningarna bäddar för stilla stunder och mysig samvaro.

Med resetemat "romantisk semester" har vi på förhand godkänd ramarna. Du behöver endast bestämma vilket resmål som ska sätta ramarna runt din kommande semester i tvåsamhet. Låt dig inspireras av de hideaways vi har valt ut och presenterar här nedan. Om du väljer ett av de hotell som vi handplockat till en parsemester, behöver du endast ta med din fantasi och ditt goda humör, så blir drömmen om er romantiska semester till verklighet.

Romantiska resmål

Hos Hideaways hittar du utvalda hotell - gömställen - på romantiska resmål i hela södra Europa, bland annat i Grekland, Italien, Spanien, Frankrike och Portugal. Här kommer du helt under huden på de lokala, och upptäcker de speciella ställena, som ni kan "få för er själva" på en romantisk resa, där ni njuter av semestern i det tempo som passar er. Men vad är egentligen ett "romantiskt resmål"?

För det flesta handlar romantik om att man har tid för varandra. Därnäst ska ramarna runt semestern var i ordning. Och sist, ska man ha några upplevelser tillsammans, som man kan komm ihåg och spara som en del av förhållandet. Och även om tycke och smak är olika, så finns det några resmål som bara är mer romantiska än andra:

  1. Paris
  2. Venedig
  3. Rom
  4. Barcelona
  5. Lissabon

På Hideaways har vi specialiserat oss i att finna unika, charmiga hotell som är perfekta till en bra parsemester. Det är hotell med unika lägen, med en spännande inredning, få rum och en unik stil - hotellet ska vara en del av upplevelsen och skapa goda ramar. De romantiska resmålen skapar den stora upplevelsen runt själva resan, och så är det upp till er att njuta av varandra.

Genom att använda vår sökmotor kan du sätta ihop en semester som passar precis dina önskemål. Valfri avgång med reguljärflyg, res från de största flyglatserna, välj själv datum och reslängd. Inkludera en hyrbil och få det hela som en paketresa, som är säkrad av resegarantin, och så är ni strax iväg på en säker och romantisk semester.

Trevlig resa!

Läs mer