Semester utan barn

... är ett resetema med fokus på vuxenhotell, med en nedre åldersgräns för den yngsta publiken. Hotellen under detta tema har medvetet valt bort faciliteter som barnpool, barnmeny, bamseklubb och så vidare. I gengäld har de satsat extra mycket på sådant som den vuxna och mer mogna publiken efterfrågar.

Den största delen av våra hideaways attraherar par i alla åldrar. Det är karaktärsfulla hotell, där hela familjen är välkomna, men där stämning, atmosfär, faciliteter och service, i våra ögon passar allra bäst för par. Detta tema har fått namnet ”bra för par”. Du finner detta alternativ i listan över resetema.

«Semester utan barn» är ett smalare tema än ”bra för par” och innefattar hideaways där ägarna medvetet gjort ett val att endast försöka attrahera den vuxna publiken. Det kan låta lite orättvist för barnfamiljerna, men trösten är över 90% av våra hideaways saknar denna begränsning.

Man ska göra det man är bäst på, och det gör hotellen som ligger under temat ”semester utan barn”. Detta är absolut inte någon diskriminering, utan ett vägval från hotellens sida. Man får ju inte glömma att det finns ett tema som heter ”semester med barn”.

 

Läs mer