Vandringsresor

Hideaways program innehåller många resmål som lämpar sig utmärkt för en semester, innehållande spännande och vackra vandringar. Våra hideaways är ju oftast belägna i natursköna omgivningar, långt borta från det moderna samhällets påverkan. Här är oftast plats för fantastiska vandringar, ibland med start direkt vid hotellet eller i dess omedelbara närhet.

Oavsett om du är sugen på vandring i vulkanlandskap på Gran Canaria, eller om du föredrar norra Italiens skogsklädda berg, eller varför inte en levada vandring på Maderia, så kommer du finna ditt lystmäte hos oss. Vi har säkerligen ett hideaway som uppfyller dina drömmar och som kompletterar en vandringssemester, bestående av mycket frisk luft.

Om du verkligen vill uppleva en plats och dess natur, så är en vandringssemester det optimala sättet. Man behöver nödvändigtvis inte vandra varje dag, det kanske räcker med en eller två kortare vandringar för att stilla nyfikenheten. Vi har valt ut ett antal hideaways Portugal, Italien, Frankrike, Grekland och Spanien, vars läge samt beskaffenhet gör dem extra lämpliga för en vandringssemester. Vi har kanske ett resmål som du inte tänkt på, eller ett område som du gärna vill återvända till. Vi hoppas du finner inspiration till din nästa vandringssemester hos oss på Hideaways.

Läs mer