Storstadssemester

Tycker du också om storstadssemester med karaktär? I så fall är du välkommen till Hidaways, vi är specialister på resor till storstäder där du bor på noga utvalda hotell som samtliga är handplockade av oss.

Vilka är egentligen ingredienserna till en lyckad storstadssemester? Utöver att vara kryddad med shopping, kultur och gastronomi, vad är den berömda pricken över I;et som får oss att till exempel välja London, Barcelona och andra europeiska metropoler som våra personliga favoriter? Vi har gett oss ut på jakt för att försöka hitta svaret på den frågan och du kan läsa mycket mer om storstäderna i vårt program under respektive resmål.

Varför ska jag åka på storstadssemester?

Bra fråga, för möjligheterna är många... här har vi gjort en lista över de mest populära resmålen för en storstadssemester. Och så har jag lagt till ett par städer som du kanske inte normalt överväger bland de första för en storstadssemester.

Top 10 av resmålen för en storstadssemester

Nyheter 

Vi arbetar hela tiden med att hitta nya intressanta hotell och storstäder till vårt program, bl.a. kan du se fram emot dessa nyheter som är på ingående...

  • New York
  • Budapest
  • Amsterdam
  • Porto
  • Wien

Du kan alltid se alla nya hideaways här eller titta närmare under resetemat "City-hideaways" där vi har valt ut hotell i de storstäder du hittar i vårt program.

Varför resa med Hideaways på storstadssemester?

Det finns många fördelar med att boka din storstadssemester genom en resebyrå och hos Hideaways kan du skräddarsy din semester precis så som du vill ha den och dra nytta av vår erfarenhet med att hitta rätt hotell. Du får dessutom på samma gång full trygghet före, under och efter din semester.

Bo på hotell som ligger i centrum

Som du nog redan har förstått så använder vi på Hideaways i stort sett all den tid vi kan på att resa runt till storstäder för att välja ut de bästa hotellen. Det behöver inte nödvändigtvis bara vara 4 och 5 stjärniga hotell, men hotell som ligger centralt och ofta i själva hjärtat av centrum, hotell som får bra omdömen av tidigare gäster och som har det där lilla extra när det gäller pris och kvalitet. Du kan alltid läsa en personlig och ärlig beskrivning av storstadshotellen här på vår hemsida och dessutom få tips till upplevelser i närheten av hotellet. Har du behov av hjälp för att hitta precis det hotell som uppfyller dina behov och önskemål så är du alltid välkommen att kontakta oss för personlig service. Söker du en lyxsemester så läs mer om våra lyxresor med Hideaways

Flexibla paketresor

Du kan resa på storstadssemester med Hideaways precis när det passar dig och vill du bara boka din vistelse så går det naturligtvis också bra. Den stora merparten av de som reser med oss väljer dock en paketresa som inkluderar flyg, hotell och eventuell transfer från flygplatsen. Förutom att det är lätt att boka allt på en gång så är det oftast även billigare, tryggheten får du på köpet, Hideaways Resor har ställt garanti genom kammarkollegiets resegarantifond och följer naturligtvis även paketreselagen.

Paketresor med flyg och hotell

Direktflyg ger mest tid på resmålet

De flesta som reser på storstadssemester är som regel borta 3,4 eller 5 dagar och då spelar flygtiden ännu större roll än om man är på badsemester i en eller två veckor. Med Hideaways kan du resa precis det antal dagar som du har lust till, vi erbjuder fria avresedagar på alla storstadsresor och du kan flyga från många flygplatser i Sverige och även från Köpenhamn om det skulle vara smidigare. Från Stockholm, Göteborg och Malmö har du direktflyg till de flesta storstäderna och det samma gäller för Köpenhamns flygplats Kastrup. Du kan välja att flyga med vanliga flygbolag som t.ex. SAS, Lufthansa eller KLM, men även lågprissällskap som Norwegian, Ryanair, Eurowings, Wizzair, easyJet och Vueling.

Välkommen på storstadssemester med Hideaways!

Läs mer