Semesterbostäder

Hideaways är specialist på resor, där du bor i handplockade semesterbostäder på resål i Portugal, Frankrike, Grekland, Spanien och Italien. Många förenar en semesterbostad med semesterlägenheter där det finns ett kök, och här kan du läsa om de olika lägenhetstyperna hos Hideaways. På programmet hittar du semesterbostäder, som ligger nära havet eller som ligger idylliskt i det bakomliggande landskapet. Det är semesterbostäder som är speciellt lämpliga för en familjesemester eller för er som önskar lugn och ro med fantastiska utsikter. Under resteman har vi delat upp de olika resorna i ämnen, så att du lätt och snabbt kan hitta den resa som uppfyller dina behov.

Läs mer om semesterlägenheter eller hotell hos Hideaways. 

Res som du vill

Oavsett om du själv vill stå för transporten eller beställa en paketresa där det ingår flygresa, semesterbostad och hyrbil, hittar du semesterbostäder på de mest opoulära resmålen i Sydeuropa. Du kan också välja en av de populära bilrundresorna, där du bor i flera utvalda semesterbostäder under resan. I nedanstående översikt kan du läsa mer om de olika semesterbostäderna och resmålen i programmet hos Hideaways.

Hittar du inte en resa som passar till ert behov och önskemål, är du alltid välkommen att beställa ett gratis, skräddarsytt upplägg till din semester. Beställ gratis skräddarsytt erbjudande.  

Semesterbostäder i Italien

Italiten ligger varje år i toppen, när det gäller antal svenskar som spenderar semestern i en av alla de spännande regioner i stövellandet. På Hideaways kan du alltid hitta billiga semesterbostäder på resmål som Toscana, Umbrien, Sardinien, Amalfikusten och Sicilien. Vi erbjuder semesterbostäder i närheten av alla de härliga stränderna i Italien och naturligtvis också i baklandet där du bor granne med den vackra naturen. 

Se alla semesterbostäder i Italien

Semesterbostäder i Portugal

Portugal är ett land, där du verkligen får mycket semester för pengarna, om du jämför priser på semesterbostäder med länder som Italien, Frankrike och Spanien. De flesta, som reser till Portugal, spenderar en semester i Algarve, men vi vill gärna uppmana dig att läsa mer om de andra semestermålen i Portugal, som t.ex. Lissabonkusten eller norra Portugal. Tycker du om vacker natur, så titta på de handplockade semesterbostäderna hos Hideaways på ögrupperna Azorerna och Madeira. 

Se alla semesterbostäder i Portugal

Semesterbostäder i Spanien

Spanien är de land i Europa, som har flest svenska besökare, och så har det varit i många år. Hideaways erbjuder semesterbostäder på de mest populära semestermålen i Spanien, t.ex. på Mallorca, Gran Canaria och i Andalusien. Du kan välja att beställa en semesterbostad och själv arrangera transporten till Spanien, eller köpa en paketresa där det ingår flygresa, semesterbostad och hyrbil.

Se alla semesterbostäder i Spanien

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter