Hotellrecensioner av Olée Holiday Rentals (Fuerte Calaceite)

Läs personliga recensioner av Olée Holiday Rentals (Fuerte Calaceite) som ligger i Andalusien. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Olée Holiday Rentals (Fuerte Calaceite). Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

10,0

Lugn, hav och avkoppling

Fantastiskt ställe, om man söker ett riktigt hideaway
8,0

Härlig lägenhet med fin altan och utsikt

Vi har bott i en härlig lägenhet och använt oss mycket av den stora altanen till alla måltider samt avkoppling/solbadande. Vacker utsikt över Medelhavet. Köksutrustningen är dock i stort behov av upprustning. Grytor och pannor hade sett bättre dagar, dessutom behöver knivar med mera bytas ut.
10,0

Mycket tillfredställande

En mycket fin lägenhet med separat sovrum och vardagsrum/kök till ett rimligt pris. Lägenhetskomplexet är härligt lugnt beläget och har med sitt höga läge en fantastisk utsikt åt söder. Vi hade betalt för lägenhet med full havsutsikt, så vi hade både soluppgång och solnedgång. Stor härlig balkong som till och med hade två liggstolar, vilket inte hör till vanligheterna. Vänlig och tillmöteskommande personal. Kan enbart rekommendera detta ställe, om man har bil, eftersom det är ett par km till stan och de närmaste mindre stränderna saknar faciliteter (men OK för en simtur utan någon längre vistelse, såvida man inte hör till de som ligger länge och steker sig i solen).
8,0

Fantastisk utsikt

Härlig lägenhet med en stor altan och allt som man behöver av köksutrustning - tvättmaskin, diskmaskin, torktumlare och sängarna var bekväma
10,0

Inte mindre än helt fantastiskt

Lägenheten som vi bokat genom HIdeaways var absolut inte någon besvikelse. Allt var jättefint och bättre än vi förväntat oss. Det är den bästa semester vi någonsin haft. Vi hade en stor lägenhet med både ett rum för barnen, ett sovrum till oss med tillhörande badrum (med badkar) och utgång till den stora härliga terrassen som gick från vardagsrummet till sovrummet. Det var en fin utsikt och bra service, så allt var precis som det ska vara. I köket fanns all den utrustning vi hade behov för inkl. diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Det var fin service med både disktrasa, handdukar, soppåasar, disktabletter och diskmedel. Det var ett lagomt avstånd in till byn och det var massor att se och göra i närheten. Vi ger det toppen betyg!
8,0

Fantastiskt härlig lägenhet och omgivningar samt bra parkering. Hela området inkl poolområdet var jättefint och det var bra städning av rummen. Vi fick ett trevlig mottagande när vi ankom och det var verkligen mysigt med de olika restauranger vid stranden som fanns i området.
10,0

Fantastiskt

Härligt ställe, fantastisk lägenhet och vacker utsikt
8,0

10,0

Semesterlägenhet Fuerte Calaceite - Andalusien

Super fin semesterlägenhet med ett härligt läge och utsikt. Allt funderade perfekt. Väldigt bra service i reseptionen, både när vi ankom och när vi skulle resa hem. Vi blev uppgraderade till en lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum.
8,0

Super härlig lägenhet

En av de bästa lägenheter vi har bott på under våra semestrar
8,0

Den vackraste utsikten

Det vbar en fantastiskt vacker utsikt. Lägenheten var rymlig och fin, och det var skönt att parkering var så lätt. Tyvärr fungerade inte hissen ner till parkeringen och det fanns inte någon lekplats, som det stod på er hemsida att det skulle finnas.
10,0

Ytterliggare ett fantansiskt uppehåll

Förra året hyrde vi en lägenhet i Fuerte Calaceite och vi var otroligt nöjda. Det var spännande att se ifall lägenheten skulle leva upp till våra fina semesterminnen. Det kunde den absolut. Vi hade igen en fantastisk semester - och vi kommer absolut tillbaka.
10,0

Inget att klaga på :-)

Man kommer till att verkligen hålla av all sol och värme.!!
8,0

Underbara omgivningar och läckert område

Vi hade en helt underbar vistelse på Fuerte Calaceite. Delvis havsutsikt visade sig vara full havsutsikt, och det fanns ingenting att sätta ett finger på eller bemärka på. Men ändå så är det en liten sak, hotellet ligger placerat på en klippa, vilket betyder att det är lite av en utmaning att gå ner till stranden men, framför allt när man ska tillbaka upp igen. Om man hade haft bil, hade det inte varit " samma problem", men det hade inte vi. Vi tycker att det borde har varit beskrivet tydligare vilken stor fördel det hade varit med egen hyrbil, när man bor på det här hotellet. Men det betydde i slutänden inte något för oss, vi myste vid poolen och tog bussen in till den vackra staden Nerja.
8,0

Härlig lägenhet

Vår tvårumslägenhet var riktigt härlig, fint inredd och fint utrustad när det gäller kök och badrum - och med en fantastisk utsikt. Placeringen är lugn och lite bortom inköp och stadsliv, så en bil är riktigt bra att ha, men inte nödvändigt. Urvalet i minimarket är mycket sparsamt. Det borde optimeras, så gäster inte är tvugna att finna ett supermarket som det första efter ankomst.
6,0

8,0

6,0

Bedömning av Olée Holiday Rentals (Fuerte Calaceite)

8,0

Nattflyg inte anpassat efter äldre...

Vi har tidigare bott och njutit av Fuerte Calaceite Torrox Costa, och det var inget undantag denna gång, då det samlade paketet var härligt billigt. Vi hade dock övervägt en extra gång, om vi vid bokningen hade vetat att flygresan hem skulle vara så sent på natten/tidig morgon.
10,0

8,0

Härlig lägenhet

Lägenheten är stor och ljus, med en härlig altan, med 180 graders utsikt över Medelhavet, så här är både soluppgång och solnedgång. När man bor på Fuere Calaceite är det ett måste att ha en bil, för det är långt till restauranger, caféer, inköp osv.
10,0

Fin lägenhet, perfekt utsikt!

En härlig lägenhet med stor terrass och finare utsikt går knappast att hitta. Två bra rum med bra garderober och ett kök med allt man behövde för att göra det mest nödvändiga. Flink reception och härligt med städning mitt i veckan.
10,0

En härlig härlig upplevelse

Just hemkommen efter tre veckor i Fuerte Calaceite. Vi hade en skön och avslappnande semester - långt över förväntan. Lägenheten var trevlig och välfungerande, ren och snygg. Härlig utsikt vilket vi behövde. Trevlig städning var 4:de dag, WiFi och många TV-kanaler. Överlag en trevligt plats som vi absolut kommer att återvända till. Där finns garage - som kostar extra - men bil är nödvändigt. Personalen är hjälpsam och vänlig även fast vi ankom- och avreste efter midnatt.
8,0

Fin lägenhet med fantastisk utsikt

Fuerte Calaceite ligger för sig själv precis utanför staden Torrox Costa. Det är lika kort avstånd till den charmigare staden Nerja, med massor av möjligheter för shopping, strand, och andra aktiviteter. Lägenhetskomplexet ligger ut mot flera stränder, där det är en fördel att man inte själv behöver köra bil, då p-platser snabbt blir upptagna längs vägen. Lägenheten vi hade var rymlig och med en bra altan med fantastisk 180-graders utsikt över havet. Köket är väl utrustat med både diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Det var vi glada för med det antal t-shirts som ska till i den varma solen. Wifi fungerar inte. Vi fick använda mobildata under hela uppehället, då wifi var långsammare än på ett gammalt modem. I vår lägenhet hade vi två badrum, båda med badkar. Det var ett stort plus för oss då vi har två tonårsbarn. Dock ska det nämnas att det är lite tricky att hålla konstant temperatur i duschen. Det kan vara bra att vara förberedd på.
8,0

Supertrevligt lägenhetskomplex

Ett särdeles lugnt och trevligt lägenhetskomplex nere vid Medelhavet. Lägenheterna är mycket välfungerande och funktionellt inredda, medan hela området runt lägenheterna är fint med blommor osv. Det är på det hela taget ett härligt ställe, som på alla sätt lever upp till konceptet "Hideaway".
Rekommendation till kommande gäster
Vi besökte grottorna i Nerja, och det var verkligen något av det coolaste vi sett. Vi besökte också Mini Hollywood vid Tabernas, som var något av en upplevelse för ett film-fan.
8,0

Lite öde resortområde

Större bostadskomplex, där riktning och våning har stor betydelse för ljus och utsikt. Lite sparsamt med servis om man vill laga mat själv, eller bjuda in på en drink. Offentlig transport är sparsam och det ligger lite öde.
8,0

Härlig lägenhet med utsikt

Vacker och mycket välutrustad lägenhet - fullt kök med allt - i välhållet komplex. Fantastisk balkong med bord, liggstolar och fin utsikt. Bra parkeringskällare, dock mycket snäv i block 3, men med bra direkt uppgång med hiss till lägenheterna. Wifi är för ögonblicket oanvändbart och långsamt. Hotellet lovar fibrer till sommaren. Närliggande Nerja är en mycket trevlig stad med många fina restauranger, butiker och supermarknader. Använd de kommunala parkeringshuset vid Balkong Europa. Restaurangerna på stranden vid lägenheterna kan inte rekommenderas.
6,0

Ok lägenhet, men...

Vi har bott i en lägenhet i två veckor under februari 2016. Sovrum, vardagsrum, kök, badrum. Lägenheten var inredd något "könslöst", utöver i sovrummet var det överhuvdtaget ingen utsmyckning i lägenheten. Dock var det härligt med en terrass, där vi hade morgonsol och sol till eftermiddagen, och inte minst en storslagen utsikt. Badrummet var helt ok. Tre gånger gick diskmaskinen sönder, och vi hade också problem med tvättmaskinen. Det blev ordnat varje gång utan problem, samma dag av en hantverkare, men maskineriet är ärligt talat något billigt spanskt... Köksutrustningen lämnar också en del önskemål. Det städas var fjärde dag, och man får med samma mellanrum bytt lakan och handdukar. Allt i allt har vistelsen varit helt i ordning, men stället saknar kvalitet på väsentliga punkter, för att kunna göra sig förtjänt av 4 stjärnor.
Svar från Hideaways
Kära Roald. Tack så mycket för din hälsning. Jag värdesätter din feedback, även om jag också hade hoppats på att du kontaktat oss under uppehället, då vi är redo att hjälpa och assistera om det är något som inte är som förväntat. Dock kan jag mellan raderna lyckligtvis läsa att ni har haft en bra semester, och att du också gett högt betyg till Fuerte Calaceite, och det är ju det viktigaste - att ni har haft en bra semester. Men nu vet du, att tills nästa gång, får du gärna kontakta oss, om du har behov av vår hjälp. Många hälsningar, Marie.
8,0

Utsikt, utsikt och återigen utsikt

28 dagar var inte 1 dag för mycket, när vädret artade sig som för oss. Lägenheten var belägen högt på klipporna, nära havet med vidunderlig utsikt och med fantastiska solnedgångar. Hotellet är en strålande utgångspunkt för att besöka Nerja (5-6 km) med de fantastiska droppstensgrottorna, Torrox Costa (1,5-2 km) med bra vardagsbutiker och härlig strandpromenad. Fortsätt också gärna till efterföljande städer. Torrox och Cometa på bergssidan, måste besökas. Har man tid och en bil, rekommenderas Granada med Alhambra, Sevilla, Malaga, Ronda och många fler, gärna med en övernattning.
Rekommendation till kommande gäster
Ett lite speciellt ställe, som kan rekommenderas är "La Cabana del Canario", som erbjuder 60 olika Tapas för 1 euro styck. Öl och vin för 1 euro per glas. Mycket rustikt med många lokala gäster.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,5 av 10
Baserat på 29 recensioner