Hotellrecensioner av Colina del Paraiso

Läs personliga recensioner av Colina del Paraiso som ligger i Andalusien. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Colina del Paraiso. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

10,0

Familjevänligt

Härligt hotell med gott om plats för oss alla. Vi bodde 6 personer i en stor lägenhet med 3 badrum, Det var snyggt och rent överallt. Det enda problemet var myror som hade hittat sin gångstig från det ena badrummet till det andra. Poolområdena mindre men bra för ändamålet.
4,9

Bedömning av Colina del Paraiso

6,3

Bra men

Lite dåligt städat. Toaletter som rann. Härlig personal. Kök litet.
9,1

Verkligen bra

Fina faciliteter, pool, jacuzzi. Köket har precis vad man behöver (inte mer). Man bör ha bil.
8,5

Utmärkt lägenhetsresort med bra placering

Vi var en familj på 5 personer och vi hade en 3 rumslägenhet med en lten pool på taket. Vi bodde i block 5/6 och hade en fantastisk utsikt över området, samt att vi kunde se helt till Gibraltar när det var klart väder. Området var fridfullt och vackert, men man behöver en bil om man vill se något annat än själva stället. Lägenheten var fin och rymlig. Den lilla poolen på taket hade storleken 2 x 4 m och var ca 90-100 cm djup. Bra till barn som inte lärt sig simma ännu. Det är även 3 gemensamma pooler på stället varav vid den ena även är en snackbar. Vi hade bokat frukost till vår vistelse och frukostrestaurangens terrass låg verklign fint men själva frukosten var inte bra. Vi åt på ställets restaurang en kväll och det var helt okej. Andra kvällar åkte vi och åt i både Estepona, Puerto Banus och Marbella, som låg ca 15-20 min bort med bil. Det fanns dessutom tennisbanor, fotbollsplan, motionsrum mm på stället. Sammanfattningsvis så är detta ett bra ställe för familjer som vill på semester i detta område och som inte önskar det överbefolkade turist resorterna, utan hellre vill bo vackert och ha lite mindre aktiviteter att välja mellan samt en liten restaurang
9,7

Perfekt

Totalt toppklass Vi var totalt 11 personer och bodde i 5 Town haus lägenheter Vi är alla jättenöjda med stället och servicen. Vi kunde inte ha haft det bättre.
8,5

Perfekt läge

Rymligt och fint boende med utsikt till både Medelhavet och Gibraltar från takterrassen . Jaccuzzin var alldeles för varm och man kunde tyvärr inte ändra temperaturen i den. Trevlig restaurang som låg i anslutning till resorten. Vi saknade de spanska rätterna på menyn, det var majoriteten italienska rätter.
8,3

Härlig semester

8,9

Fantastiskt upplevelse för oss

Vi är otroligt begejstrade över vårt fantastiska uppehåll på Colina del Paraiso. Vi hade bestället en One room med terrass, men när vi fick nyckeln till vår lägenhet, viade det sig att vi fått en trerumslägenhet med 2 badrum, kök, vardagsrum och en jättestor terrass och den låg helt ut till golfbanan. Två av sovrummen var i och för sig låsta, men vi hade ändå ingen användning för dem, och i förvägen hade vi redan stor plats. Vi hade sol från mitt på förmiddagen och helt till att solen gick ner. Fantastiskt. Colina ligger placerat så att det nästan är ett måste att man har hyrbil. Det är även bra att ha hyrbil när man ska ut på utflykter och uppleva området. Superfint uppehåll.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,2 av 10
Baserat på 9 recensioner