Hotellrecensioner av Hotel Balcon de Europa

Läs personliga recensioner av Hotel Balcon de Europa som ligger i Andalusien. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Hotel Balcon de Europa. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,0

Bedömning av Hotel Balcon de Europa

8,0

Bedömning av Hotel Balcon de Europa

8,0

Härligt ställe till en långhelg i februari

8,0

8,0

Fantastiskt läge!

Vi ankom i allmänt (danskt) blåsväder och fick den vackraste utsikten från första rad! Rum med balkong på 9 våningen, 6:e från landsidan, gav en fantastisk utsikt över vågor,, klippor och strand, det går inte att få det bättre. Rummet var utmärkt, allt fungerade. Dock saknade vi möjligheten att kunna koka en kopp kaffe. Frukosten är till den "engelska sidan". Rikligt att välja emellan, men croissanterna var inte färska.
Rekommendation till kommande gäster
Gå ut i Nerja, nere runt hörnet, bort från turistströmmen, använd öron och ögon och du kommer att uppleva en vacker stad med själ och charm.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,0 av 10
Baserat på 5 recensioner