Hotellrecensioner av Hotel Balcon de Europa

Läs personliga recensioner av Hotel Balcon de Europa som ligger i Andalusien. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Hotel Balcon de Europa. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,5

Placering, placering och placering

Härlig semester med fantastisk utsikt, väder och vatten också till att bada i. Otroligt skön jacuzzi och pool. Bra städning även om renovering av hotellet var igång. Frukosten var mycket god samt förrätt och dessert men huvudrätten var mycket trist varje dag, samma med pommes, kokta grönsaker och trist sås, om det en fanns. Se foto. Vi hade sett bilder av spännande bufféer med spanskt, italienskt tema, men det fanns alltså inte på den här tidspunktet.
Svar från Hideaways
Hej Jens, Tack för din recension av er vistelse på Hotel Balcon de Europa. Jag är glad att höra att ni haft en bra semester i Andalusien och har njutit av vistelsen på vårt hideaway :) Vilket fint foto av solnedgången från er balkong! Det är synd att huvudrätterna inte var en kulinarisk upplevelse, när frukost, förrätt och dessert levde upp till förväntningarna. Jag ser fram emot att hälsa er välkommen igen nästa gång ni vill resa med oss. Bästa hälsningar Amalie
8,0

Bedömning av Hotel Balcon de Europa

8,0

Härligt ställe till en långhelg i februari

8,7

8,0

Fantastiskt läge!

Vi ankom i allmänt (danskt) blåsväder och fick den vackraste utsikten från första rad! Rum med balkong på 9 våningen, 6:e från landsidan, gav en fantastisk utsikt över vågor,, klippor och strand, det går inte att få det bättre. Rummet var utmärkt, allt fungerade. Dock saknade vi möjligheten att kunna koka en kopp kaffe. Frukosten är till den "engelska sidan". Rikligt att välja emellan, men croissanterna var inte färska.
Rekommendation till kommande gäster
Gå ut i Nerja, nere runt hörnet, bort från turistströmmen, använd öron och ögon och du kommer att uppleva en vacker stad med själ och charm.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,2 av 10
Baserat på 5 recensioner