Resor till Novo Sancti Petri

I Novo Sancti Petri hittar du allt det du förbinder Andalusiens Costa de la Luz med. Här kan du njuta av semesterdagarna på kilometerlånga sandstränder, och kvällarna kan du spendera på trevliga restauranger. Behöver du en paus från det avslappnande strandlivet, finns det dessutom många spännande utflyktsmål och aktivitetsmöjligheter inom kort räckvidd från den långsträckta badorten.

Gyllene sandstrand så långt ögat kan nå

Som namnet antyder, är Novo Sancti Petri en modernare utveckling av Sancti Petri, ett litet fiskeläge som ligger norr om staden och också är känt som La Barrosa. Av nästan uppenbara orsaker, är huvudattraktionen i Novo Sancti Petri den sköna, gyllene sandstranden, Playa de la Barrosai, där du alltid kan hitta en plats i solen till dig och familjen. Vill ni inte bara slappna av i solen, finns det dock också massor av aktivitetsmöjligheter i anknytning till den vackra kuststräckan.

Både vid Playa de Sancti Petri och Playa de la Barrosa, som ligger i förlängning av varandra, kan du och familjen t.ex. utöva massor av olika vattensporter. Det finns ett litet vattensportcenter, som erbjuder uthyrning av utrustning till bland annat vindsurfing, wakeboarding, kitesurfing, kajak och dykning. För dig som reser till Novo Sancti Petri med mindre barn, kan du också hyra en trampbåt, liksom en lugn kanottur inne i lagunen säkert är en hit bland barn och vuxna.

Framförallt Playa de la Barrosa anses av många vara en av de bästa stränderna längs den andalusiska kusten. Förhållandena är bra för vindsurfing, framförallt på vintern, men även om du inte vill hoppa i vattnet, är stranden lockande. Du kan också rida längs vattenkanten, vilket är en oförglömlig upplevelse. Och naturligtvis är strandsträkcan kantad av strandcaféer och barer där du kan köpa mat, dryck och glass under dagen.

Golf och utflyktsmål

Andalusien är tack vare sitt milda klimat året runt, en av Euopas ledande golfdestinationer. På en resa till Novo Sancti Petri har du också rik möjlighet att spela en runda golf på flera erkända banor i närheten. Det ger spelet en extra prick över i att spela i så vackra omgivningar, där vädret dessutom sällan är någon begränsning.

Har du en dag lust att shoppa i annat än i de lokala småbutikerna, eller om du vill ha fler restauranger att välja emellan, ligger flera intressana städer inom räckvidd för en dagsutlykt. Den charmiga staden Cádiz ligger t.ex. endas 45 minuter bort i bil. Staden som endast är förbunden av det andalusiska fastlandet av den smal landtunga, är känd för sin årliga karneval, men är värd ett besök hela året runt. Det kan också rekommenderas att avsätta en dag för att besöka Jerez de la Frontera som ligger lite långre mot nott. Denna stad är framförallt känd för sin sherryproduktion och ridskolan, där du kan se vackra uppvisningar med präktig ahästar. Det är naturligtvis också nästan ett måste att besöka den spännande staden Sevilla på en resa till Andalusien.

Boka din resa till Novo Sancti Petri

På Hideaways är vi specialister på resor till Andalusien, och resmål som Novo Sancti Petri. När du reser med oss bor du alltid på noga utvalda hotell. Vi erbjuder paketresor inkl. flyg och hotell, och om du vill uppleva mer av regionen kan du också boka en av våra rundresor. Hideaways är en online resebyrå och du kan enkelt och säkert boka din resa till Novo Sancri Petri.

Läs mer om Novo Sancti Petri

Destinationer i Andalusien

Hitta din resa till Andalusien här

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter