Hotellrecensioner av H10 Art Gallery Hotel

Läs personliga recensioner av H10 Art Gallery Hotel som ligger i Barcelona. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av H10 Art Gallery Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

9,4

Bedömning av H10 Art Gallery Hotel

10,0

Super, enkelt och bra

Rent, superbra service, och inte för stort med många andra gäster.
8,7

Super läckert hotell mitt i Barcelona

Bra service. Läckert hotell med super frukostbuffé. Pool toppen med en fantastisk utsikt. Konst på väggarna.
8,8

Snyggt hotell

Nytt och snyggt hotell, stort fint badrum, god frukost. Absolut att rekommendera.
8,3

"Test" av Hideaways

Vi tyckte Hideaways såg spännande ut, och var något för oss som föredrar det lite mer stilfulla och lite mer speciella än det man annars ser, så vi testade Hideaways för första gången till denna resa. Vi valde ett hotell i Barcelona som var spot on - H10 Art Gallery, och det passade ihop med våra intressen i Barcelona - Gaudi t.ex. Det hade vi nog inte hittat själva på nätet.
8,7

Spännande hotell med bra service

Vackert utsmyckat hotell med massor av konst på väggar och gångar. Härlig frukostbuffé. Små rum, men välutrustade och fint inredda. Gratis wifi. Bra service i receptionen. Ett hotell som absolut kan rekommenderas.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,0 av 10
Baserat på 6 recensioner