Resor till Torrevieja

På Costa Blanca i den spanska regionen Alicante, ligger Torrevieja. En semester här bjuder på vackra sandstränder, saltsjöar och god mat, här du kan välja mellan både spanska och internationella restauranger.

Det är ett populärt semestermål och här finns det ett stort utbud av både semesterlägenheter och hoteller samt bra inköpsmöjligheter, vattenland, tre stycken 18-håls golfbanor och mycket, mycket mer. Ja, det finns allt vad man behöver för att få en härlig och underbar semester.

Boka en resa till Torrevieja på Costa Blanca och bo på något av de hotell eller semesterlägenheter som vi har noga utvalt, baserat på de bästa omdömena. Du kan själv välja om endast vill boka boende med oss eller hela resan till Spanien, vilket ger en extra trygghet, då det blir en paketresa med både flyg, boende och transfer eller hyrbil.

 

Destinationer i Costa Blanca

Hitta din resa till Costa Blanca här

Iformation og fakta

Stränder  

Längs kusten vid Torrevieja finns det fyra härliga sandstränder, mysiga badvikar och naturliga klippbassänger. Det största stränderna har erbjuder olika restautranger, barer, affärer, lekplatser samt badvakter. Med en strandpromenad förbinder man stränderna - Playa de los Naufragos i söder och Playa de la Mata i norr.

Vid centrum av semesterorten ligger El Cura stranden, och det gör att den är den mest populära stranden. Runt omkring stranden finns det ett stort urtval av restuaranger och barer.

Aktiv ferie

I området ligger det två stycken härliga vattenland - Aquopolia Torrevieja, som ligger i centrum av semesterorten samt Aqua-Park Rojales som ligger ca 3 km utanför centrum. Båda erbjuder ett stort urval av vattenrutschbanor, barnbassänger och restauranger.

Rio Safari Elche ligger ca 20 km bort och här finns det attraktioner som reptilgrottan, krokodilgården och chimpansön. Det finns även trampoliner, en go-kart bana, en pool med rutschbana samt att det är underhållning i form av shower.

Ön Tabarca som är 1800 meter lång och 400 meter bred på den bredaste punkt, ligger utanför Alicantes kust. Det är ett härligt utflyktsmål om man vill göra en heldagsutflykt. Här kan du njuta av kristallklart vatten, en pitoresk hamn med bra fiskerestauranger, häliga bukter och stränder. Att komma dit tar cirka en timme med båt från Santa Pola hamnen som ligger 27 km från Torrevieja.

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter