Resor till Bahia Feliz

Semestrar i Bahia Feliz är inte bara generellt ganska billiga. De ger också möjlighet för at utforska en liten dold pärla på semesterön Gran Canaria. Här kan du frossa i en härlig kombination av avslappnad ökultur, fantastiskt vackra landskap och möjlighet för att utöva roliga och varierade former av vattensport.

Bahia Feliz är en stilfull resort full med karaktär, och ligger endast en kort busstur från de större resorterna. Med andra ord, är det en härlig plats att bo på under din semester på soliga Gran Canaria.

Attraktioner i Bahia Feliz

Bahia Feliz är en liten pittoresk landsort med en vacker strand, som ligger tillräckligt nära Gran Canarias större resortstäder att du enkelt och snabbt kan ta dig runt till några av öns största attraktioner. Dessutom ligger den tillräckligt långt bort från de populära platserna, för att du ska kunna uppleva en helt unik charm och karaktär. Oavsett om du planerar en familjesemester på Gran Canaria eller en romantisk getaway för två, är Bahia Feliz ett perfekt val om du kan tänka dig att spendera semestern på en resort i den mindre storleksordningen.

En avslappnande semester på Gran Canaria

Omgivningarna är vidunderligt vackra, och förhållandena för att vindsurfa är ideala utanför Bahia Feliz. Stranden gömmer på några lite mer isolerade områden, som skapar de perfeka ramarna runt avslappning och även om den generellt består av småsten, kan du hitta en plätt med sand lite här och där. Det är en relativt liten strand, men den är som gjord för barn som har lust att testa på vindsurfing (det ligger en skola på stranden). Om du vill besöka en lite större strand, så ska du äka till Playa del Ingles, som ligger endast 10 minuters bilfärd bort. Här hittar du ett enormt urval av barer, restauranger, butiker och aktiviteter för barn. För att inte tala om den storslagna, 30 kilometer långa, kustlinje med sandstränder och vackra bukter där vattnet är tryggt att bada i.

En semester i Bahia Feliz är en unik upplevelse, där du ser det kanariska livet från en elegant sida, och här finns massor att göra när du inte ligger på stranden. Se världen passera förbi medan du sitter under palmerna på ett café, ta en promenad mellan de marockansk-inspirerade byggnaderna, titta in i det charmiga butikerna eller varva ner i en av alla vackra parker.

Efter en lång dag i solen, kan du besöka ett av de pittoreska torgen där du hittar en del bra restauranger och barer. Du kan också spendera en kväll i den populära 1920-talsteatern Garbo, där du kan njuta av en livlig middag med dans och show. Bahia Feliz är en fantastisk bas för att åka ut på dagsutflykter till några av Gran Canarias största attraktioner. Den härliga marinan San Agustin ligger exempelvis endast 6 kilometer bort, och här kan du utforska den fascinerande arkitekturen, som har gjort att platsen finns med på UNESCOs världsarvslista. En rolig och upplevelserik tur för hela familjen kan vara en utflykt till de naturliga sanddynorna vid Maspalomas, där du kan beundra de otroliga sandformationerna som vinden skapat, medan du själv sitter på ryggen på en kamel!

>> Hitta också din egen lyxsemester på Gran Canaria
>> Läs om alla våra resmål till Spanien här

 

Läs mer om Bahia Feliz

Destinationer i Gran Canaria

Hitta din resa till Gran Canaria här

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter