Charterresor till Gran Canaria

Gran Canaria är en blandning av vackert väder, vänlig lokalbefolkning samt läcker mat och dryck. Blandningen av populära och mindre kända stränder och en handfull attraktioner gör denna kanarieö till ett lätt val när det kommer till härliga familjesemestrar. Boka en paketresa med flyg, hotell och eventuell hyrbil eller transfer, du kan resa precis det antal dagar du har lust med och från alla flygplatser. Observera att Hideaways Resor inte säljer charterresor eftersom vi inte är en charterresearrangör och inte har egna charterhotell eller charterflyg.

>> Sök och jämför priser på resor till Gran Canaria

Charterferie Gran Canaria

Boka din resa online, lätt, tryggt och billigt

Hideaways Resor är inte en charterbyrå men vi erbjuder resor till samma resmål och hotell, ända skillnaden är att vi ofta gör det till ett mycket lägre pris än om du reser på chartersemester. Det finns dessutom fler fördelar än enbart priset, för i motsats till en charterresa så kan du hos Hideaways välja att resa precis det antal dagar du själv har lust till, du kan själv välja avresetidpunkt och om du t.ex. vill ha transfer från flygplatsen till ditt hotell tur och retur inkluderad i priset. Vi samarbetar med alla flygbolag som flyger till Gran Canaria och andra resmål i Spanien och det betyder även att du kan flyga ut med ett flygbolag till LPA (flygplatskoden för Gran Canaria) och hem med ett annat flygbolag. Ofta gör det att du t.ex. kan flyga ut på morgon/förmiddag och hem eftermiddag/kväll och på så sätt få en längre vistelse och en större reseupplevelse på resmålet. Precis som när du köper en chartersemester så är du naturligtvis även hos Hideawaysresor skyddad av paketreselagen och resegarantifonden, en paketresa är en paketresa oavsett om det är charter eller ej. Kan du resa i sista-minuten så kan du även söka efter billiga sista minuten resor till Gran Canaria, du hittar priser och lediga resor online.

Härliga stränder

Med över 60 km kustlinje består Gran Canaria praktiskt taget bara av stränder. Den största och mest populära av dessa är stranden Maspalomas vars gigantiska storlek gör att den sällan känns överbefolkad. Playa del Ingles strand är även den mycket populär, den är över 6 km lång och har lugnt vatten och enorma klitter.

Upplevelser på Gran Canaria 

Nöjesparker

Ocean Park nära Maspalomas, Aquapark nära Puerto Rico och Lago Oasis Waterpark i Taurito, är samtliga stora vattenlandsmöjligheter på den södra delen av Gran Canaria. Sioux City Park är en cowboy-temapark med levande shower, musik och djur.

Klitter

Beläget mellan städerna Maspalomas och Playa del Ingles utgör Gran Canarias klitter en viktig del av varje resa till ön. Njut av en tur, ta in alla sevärdheter eller om du känner dig modig nog och vill leka Lawrence og Arabia så boka en kameltur.

Museo Canario

För något lite annorlunda så står Museo Canario värd för en stor samling av förhistoriska föremål och är ett måste för den som vill lära sig något om Kanarieöarnas historia. Du hittar även ett antal skelett och mumier i detta Las Palmas museum.

Sol och sommar

Oavsett vilken tidpunkt på året som du besöker Gran Canaria är det svårt att hitta någon dag utan strålande solsken. Temperaturen svävar högt under det mesta av året och kan stiga till höjder på 28 grader under den långa sommarsäsongen (maj till november). Regnet börjar falla i början av vintern men du kan fortfarande njuta av temperaturer på 23 grader vid denna tid på året. Läs mer om vädret på Gran Canaria

>> Läs mer om charterresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter