Hotellrecensioner av Hacienda del Buen Suceso

Läs personliga recensioner av Hacienda del Buen Suceso som ligger på Gran Canaria. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Hacienda del Buen Suceso. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,5

Maten

Allt var efter omständigheterna bra. Det enda som vi inte var nöjda med var middagen. Den var trist och lite för "lokal".
7,5

Riktigt bra... men...

Hotellets placering, typ, området etc. var riktigt bra. Trevliga rum med OK städning/service. Frukost inte en speciellt enastående upplevelse - nivån inte hög. Kvällsmaten på jämn nivå.
9,5

Fridfullt och vacker pärla

Ett härligt ställe på alla sett och vis. Enda minus var att det endast var möjligt att köpa 3 rätters till kvällsmat, som vi inte önskade.
10,0

Ett skönt ställe för vuxna gäster som gärna vill uppleva och njuta livet

Men som ni själva skriver..., de är bra på stämning och atmosfär, men kvällsmaten var inte något speciellt. Frukosten var riktigt god.
6,3

Haciendan var jätte fin. Men maten och personalens service i matsalen var tyvärr bland det sämsta jag varit med om. Det fanns inget vegetariskt alternativ och maten var både smaklös och till utseendet oaptitligt. Serveringspersonalen vid middagen (vi åt en gång) var okunniga och förvirrande. Frukosten fungerade bättre. Synd vi kommer inte att åka tillbaka dit. Tyvärr.
8,3

Vackra och lugna omgivningar

Härligt stämningsfullt hotell i vackra och lugna omgivningar. Som hade många små mysiga "hörn" och fina hotellrum med bekväma sängar. Bra belägenhet nära Arcus och Las Palmas. Vänlig och hjälpsam personal. Vi hade lite problem med att sälla in temperaturen av varmvattnet i badrummet. Ställets restaurang var en blandad förnöjelse, både när det gäller mat och service. Vi önskar att det hade varit ett större urval av enklare rätter.
6,5

En blandad upplevelse

Det ligger lite ödesligt uppe på berget, så man är lite "låst" till stället. Restaurangen har en begränsad meny, och serveringspersonalen verkar oerfaren. Kvaliteten på maten är medel, fast restaurangen är trevlig. Engelskkunskaperna är på en mycket låg nivå. Stället är charmigt och rummet var ok. Härlig uppvärmd pool. 2 dagar i veckan städas det inte. Frukosten var lite slätstruken.
9,4

Hacienda del Buen Suceso

Har precis kommit hem från en veckas semester där. Jättebra hotell och hjälpsam personal, restaurangen har fått en ny kock och maten var jättegod. Tyvärr så regnade det en del under vår semester och det vara bara + 12-15 grader varmt, så vi fick inte så mycket sol. En dag upptäckte vi att det regnade in på tre olika ställen i vårt rum. Det var inte bra men inom 1 timme så hade hotellet gett oss en nytt och torrt hotellrum. Kan absolut tänka mig att komma tillbaka och bo här igen, men då under en annan årstid. Med vänlig hälsning Allan Pedersen
7,7

Smekande vindar bland bananer på vacker hacienda

Vackert ställe, men bleknade lite i jämförelsen med underbara Finca Las Longueras precis före, men även sämre väder. Kvällsmaten a la carte var helt klart god - och stämde inte alls med andras negativa synpunkter på mailen.
9,0

Lugn och charm

Man kommer körande från Arucas nere i väster och ser ut över bananlundarna. Man ser inte riktigt den vackra oasen innan man kör in på infarten. Här öppnar sig till skillnad en vacker sydländsk stämning med ett charmigt hotell mitt bland bananlundarna. Här råder lugn och tid till eftertänksamhet i de utspridda möblerna. Man slås av avkoppling.
7,8

Jättefint ställe, väldigt lugnt och behagligt, fina gamla hus. Rummet var fint och bekvämt med stort badkar, och roligt då stora stallaktiga dörrar öppnade ut mot poolen (som vad uppvärmd så den gick att bada i fast det inte var jättevarmt i luften). Vi hade barn med oss, och detta är inget barnanpassat ställe men vi kände oss välkomna ändå. I receptionen fick vi bra hjälp och tips på saker att göra i området och svar på frågor om vägar mm. Vi hade innan resan läst mycket om att maten var dålig, så vi var positivit överraskade! Det visade sig att stället helt nyligen fått en ny restaurang, eller någon ny tagit över, och även om maten kanske inte var fantastisk så var den god, personalen trevlig och miljön lugn och skön. De sa också att de höll på att testa menyn och provade olika rätter (vilket märktes då det var okika menyer de två dagar vi bodde där). Det var absolut värt att äta där när man ändå bodde där! Vi hade dock inte helpension, utan åt a la carte. Verkligen värt att bo här några nätter och se andra delar än sydkusten!
7,3

Trevligt ställe. Bättre städning hade höjt nivån.
6,5

Ljuvligt ställe mitt i en bananplantage och vi hade ett fint rum. Men det låg lite för isolerat för oss som gärna vill kunna vandra samt springa. För att komma till det närmaste kafe samt restaurang som låg i grannstaden, ska man ta en taxi eller själv ha hyrbil. Vi hittade bara en löprunda på max 1 km omkring hotellet, som inte var länge en väldig trafikerad väg eller som slutade i en återvändsgränd.
6,5

Bra belägenhet och lokal stämmning

När man tillbringar sin semester på Hacienda del Buen Suceso, upplever man absolut inte att man är på en väldigt populär turist ö. Det är fridfullt och lugnt. Men man behöver att ha hyrbil, då den närstade stad/by ligger ca 1 km bort och vägarna är absolut inte gjorda för att man ska gå längs dem efter att det blivit mörkt.
9,3

Riktigt bra!

Vi var så glada över läget, personalens service (reception, servitörer, städpersonal) samt den autentiska stilen. Menyerna man kunde välja var riktigt goda, a la carte-rätterna var inte något att hurra för. Frukosten var riktigt god.
9,0

Hacienda del Buen Suceso är ett överdådigt vackert ställe. Servicen är toppen. Endast en anmärkning: frukosten är rimlig, men middagen är dessvärre tråkig och utan smak. När man efter en dagstur kommer hem hade det varit trevligt om något verkligen gott och välsmakande serverades i restaurangen. Vi hittade själva en restaurang i Arucas där maten var nästan lika välsmakande som på Noma i Köpenhamn!
8,3

Härligt och charmigt ställe med OK frukost, men middagen kan INTE rekommenderas

Precis hemkomna från Hacienda del Buen Suceso, och vi kan bara säga att det är ett riktigt härligt ställe. Härlig atmosfär, ytterst hjälpsam personal och bra läge - dock har man behov för en bil, för hotellet ligger utanför Arucas, och det är inte trevligt att gå vid sidan av vägen utan trottoar. Det finns dock bussförbindelse. Frukosten är helt OK, men middagen som man kan köpa i restaurangen är långt under ställets nivå, så man kommer snabbt att leta upp alternativa middagsalternativ. Det var enkelt att hyra bil utan Mastercard. Personalen i receptionen var mycket hjälpsam.
8,0

Avslappnande minisemester i sol och värme

8,0

En liten oas

Lugnet, den gröna omgivningen och den vänliga personalen ger en skön känsla och man känner välbefinnandet i kroppen. Frukostbuffen är bra, vi hade halvpension vilket passade oss bra, trerätters meny på kvällen där det var två alternativ att välja på, bra kvalitet på både lokal, mat och personal. Rummet var både mysigt och välstädat. Poolen var perfekt. Det fanns även ångbastu och bubbelpool. Sammantaget ett mycket bra ställe att tillbringa en vecka på. Åker gärna tillbaka.
6,3

Bedömning av Hacienda del Buen Suceso

10,0

Fantastiskt

Semester blir inte bättre

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,1 av 10
Baserat på 21 recensioner