Långtidsemester Gran Canaria

Ett behagligt klimat året runt, fantastiska stränder och dramatiskt landskap har gjort Gran Canaria till ett populärt resmål, men den spanska ön ruvar fortfarande på massor av unika hideaways vilka även är idealiska för en långtidssemester.

Mycket mer än badsemester

Gran Canaria, den tredje största av de sju Kanarieöarna är ett av svenskarnas favoritresmål men lockar även till sig många semesterfirare från övriga Europa. De flesta väljer att bo på öns södra och östra delar som har flest badstränder och soltimmar. Är du på jakt efter en långtidssemester på Gran Canaria där du slipper bo i de populära turistområdena nära stranden så är en resa med Hideaways det perfekta valet. Speciellt uppe bland bergen och på öns centrala och nordliga delar finns det enligt vår erfarenhet  fortfarande många ställen där du kan finna lugn och ro färgat med lokal prägel vilket man kanske många gånger saknar i strandområdena. När du förflyttar dig in i landet kommer du upptäcka att Gran Canaria bjuder på ett unikt djur- och växtliv för att inte tala om det dramatiska och fantastiska landskapet som vittnar om att Gran Canaria är en vulkanö. I kombination med det milda klimatet gör detta ön till ett perfekt resmål om du värdesätter aktiva upplevelser i naturen. På en långtidssemester har du tid till att både mysa vid stranden och att utforska resten av öns sevärdheter utan att stressa.

Billigare på en langtidssemester

En långtidssemester på Gran Canaria är ett perfekt tillfälle till att ta en välbehövlig paus från den svenska vintern eller en hektisk vardag. Väljer du en långtidssemester med en vistelse på tre eller fler veckor på samma hotell har du möjlighet till bra rabatt på ditt hotell eller din semesterbostad. Du kan naturligtvis även utnyttja den extra långa semestern till att bo på flera olika hideaways, för att på så sätt uppleva fler delar av Gran Canaria. Se alla Hideaways' resor med flyg och hotell till Gran Canaria, eller kontakta oss för ytterligare information och få ett kostnadsförslag på en långtidssemester helt efter dina egna önskemål.

>> Läs mer om långtidsresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter