Hotell i Meloneras

Costa Meloneras är en stilfull semestersplats som gränsar till de berömda Maspalomas klitter. Platsen ägnar sig dem som letar efter en lyxsemeter på Gran Canaria, så området hotell är av hög kvalitet och den har massor av restauranger, barer och märkesbutiker, som ligger längs den vackra palmflankernade kustpromenaden.

Det finns en vidunderlig stilla strand, och romantikerna kommer njuta av det avslappnade nattlivet, som normalt består av en middag, stilla drinkar och solnedgången. Det finns en 18-håls golfbana i närheten, och den livliga staden Playa del Ingles ligger endast en kort körtur bort.

När man söker inget bättre än det absolut bästa till sin semester på Gran Canaria, så är det Meloneras du ska åka till. Där Gran Canaria generellt tar emot många turister, är Mloneras den mest lugna och exklusiva delen av ön. Om du verkligen vill komma bort från vardagens enformighet och åka på en tur med din bättre hälft, så är det Meloneras du ska åka till.

Meloneras har en fanastisk 18-håls mästerskapsgolfbana, som älskar golf. Om du älskar att shoppa kan du åka till det nya och mycket imponerande shoppingcentret, där det finns massor av butiker med de allra finaste designermärkena. Du bor cirka 800 meter från de berömda sandklitterna. Närmare staden hittar du en golfbana till, som är omringad av palmträd, stränder och butiker, som man kan fördriva tiden med.

Meloneras har möjligtvis fler 4- och 5-stjärniga hotell per invånare än något annat ställe på Gran Canaria. Det verkar som, att de ligger bredvid varandra och provar att övergå sin grannes kvalitet. Ett av de bästa 5-stjärniga hotellen, är Hotel Riu Palace Meloneras Resort, som med sin runda vita byggnad påminner om en kaka med frosting. Det har en stor, praktfull pool, och några imponerande blomsterträdgårdar, som har utsikt över det glittrande blå havet (Atlanten). När du kommer in i lobbyn påminner det om en tropisk version av Buckingham Palace, och när ni sitter och njuter av er frukostbuffé, så kommer ni överraskas av kvaliteten och överflödet av mousserande viner som serveras. 

Några andra populära hotell i Melonas, är bland annat elegenat H10 Playa Meloneras Palace, och stilfulla Lopesan Costa Meloneras Resort. Ditt hotell i Mleoneras kan bokas med självförsörjning, halvpension eller all inclusive.

Hideaways erbjuder ett program av noga utvalda hotell på Gran Canaria, och du kan läsa mer om hotellen i Meloneras och på andra destinationer i sökmotorn. Har du behov av inspiration inför valet av rätt hotell kan du allid kontakta oss, eller läsa mer om de olika typerna av hotell under "hotelltyper" i menyn.

>> Se också allt om paketresor till Gran Canaria
>> Se också resor till Teneriffa här

>> Läs mer om hotell

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter