Paketresor till Gran Canaria

Står en semester till den spanska ön Gran Canaria på tur, så kan du hos Hideaways hitta en billig paketresa dit. Paketresor är en strålande lösning för dig som gärna vill arrangera det hela hemifrån, och som gärna vill samla hela resan hos en och samma resebyrå. Denna typ av resa tillåter dig att slappna av helt och hållet, då det enda du behöver tänka på när du ankommer till din destination, är att slappna av, uppleva resmålet och njuta av livet. Anledningen till att paketresor tillåter detta, är att både övernattning i form av hotell eller semesterbostad, samt flyg är inkluderade i paketet. Och önskar du att ha en hyrbil på din semester, kan detta också enkelt arrangeras. När du köper allt i ett samlat paket, täcks du också av Resegarantin.

Våra paket till Gran Canaria är särskilt sammansatta, så att de innehller allt det som kommer att göra din semester till något helt unikt. Den noggranhet och energi vi har lagt ner i paeten, säkrar dig att de alla är av hög kvalitet. Vi har ett stort urval av olika paketresor till Gran Canaria, och de lyxhotell vi erbjuder, är särskilt handplockade, så att du får ut bästa möjliga upplevelse av ditt besök. För att skapa extra flexibilitet till dig, flyger vi med reguljärflyg, så att du själv kan bestämma när du vill resa, och hur länge du vill vara borta.

Gran Canaria är en av de stora favoriterna, när det kommer till svenskars semesterdestinationer. Me ddet sagt, ska du inte vara rädd för att allt är turistigt och överfullt - det finns nämligen flera sidor av denna vackar ö. Den södra delen av ön, är dit det kommer flest turister. Grunden till detta är, att det är här alla vackra stränder ligger, och det är också här du hittar berömda Playa del Inglés. Den norra delen är inte endast mindre turistig, utan står också i skarp kontrast till det södra landskapet. Det är på den norra sidan av ön, du hittar de betagande bergen, och på allvar kan se att du befinner dig på en vulkanö. Denna del passar framförallt dig som älskar naturen.

Gran Canaria har allt: vackra städer och gator, betagande landskap, välsmakande mat, bananplantager, och mycket, mycket mer.

Se det spännande urvalet av resor till Gran Canaria i Spanien med Hideaways Resor

Här hittar du billiga paketresor till Gran Canaria

Här på Hideaways har vi gjort det enkelt för dig att hitta just den paketresa som passar bäst till dig och dina önskemål. Vi har nämligen byggt en sökmotor, där det är enkelt och bekvämt att hitta de billigaste och bästa flygen, hotellen och semeterbostäderna. Den enda du behöver göra är att skriva in dina upplysningar och dina önskemål, så söker vi efter en lång rad av alternativ, som matchar detta.

När du ska flyga till Gran Canaria, kan du välja att flyga från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Du ankommer till Gran Canaria flygplats, som ligger endast 19 kilometer från Las Palmas de Gran Canaria, och det är alltid lätt att hitta transport hit.

>> Läs också om paketresor till Mallorca
>> Läs också om paketresor till Teneriffa

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter