Resor till Playa Taurito

Lyxiga vibbrationer genomströmmar denna vackra resort vid havet på Gran Canaria och här kan du vara säker på att din semester kommer vara fylld av underhållning, vacker utsikt och det ljuva strandlivet. Oavsett om du reser med familjen, ensam eller ska på romantisk semester med din partner så har detta hörn av Gran Canaria en massa att erbjuda. Avkoppling, njutning, dagar tillbringade med att låta solens strålar värma dig eller att läsa en bra bok vid poolen är bara några av de saker som i hast kan nämnas.

Utöver lyx samt lugn och ro så finns det många andra bra skäl till att resa på semester till Playa Taurito. Staden kan visa upp ett stort urval av stämningsfulla restauranger, livliga barer och butiker av hög kvalitet. Därutöver kan du även räkna med action och äventyr för från Playa Taurito kan du lätt utforska några av de mest gudomliga, kustnära gömställena i Spanien.

En perfekt semester i Playa Taurito handlar självklart först och främst om att lapa sol. Detta har du rikliga möjligheter till bland annat på Mogan Princess & Beach Club, där du varje dag kan njuta av den härliga havsutsikten och det korta gångavståndet till stranden. På samma sätt är Paradise Lago Taurito en resort som får ut det bästa av områdets naturliga skönhet i kombination med faciliteter i toppklass med tydligt fokus på avkoppling och underhållning. 

Varför ska du resa till Playa Taurito?

Är du i full gång med att planlägga din semester till Gran Canaria men behöver lite inspiration? Titta då på vår hemsida där du kan läsa om alla de vackra städerna, resortsen, stränderna, naturparkerna, nöjesparkerna och mycket annat som väntar dig på vulkanön. 

Gran Canaria har väldigt många olika saker att erbjuda - mer än de flesta kanske tror - men en sak är återkommande längs öns alla kuster och det är att det ljuva strandlivt står i centrum. Ön är synonym med underbara stränder och bra förhållanden för dig som tycker om att surfa eller syssla med andra former av vattensport. Playa Taurito skiljer sig absolut inte från denna genomgående tendens och oavsett om du bara vill gå ner i varv i din liggstol eller ge dig i kast med vågorna på en surfbräda så har denna juvel till kust något att erbjuda dig. Det är den mjuka sanden och det glittrande havet som kännetecknar detta läckra getaway på öns sydkust - och det gäller inte enbart Playa Taurito, utan även grannstäderna Puerto Rico och Puerto Mogan

Om du inte precis är typen som tycker om att sitta stilla i sanden, hur mjuk och läcker den än är så behöver du inte oroa dig. Du komer inte sakna saker att göra! Fiske, jet-ski, dykning, snorkling och ett antal möjligheter att komma ut och segla försäkrar dig om att du kan förvänta dig massor av action under din semester i Playa Taurito. Med andra ord är resorten även perfekt för familjer med energiska barn, både större och mindre, som oavbrutet behöver aktiveras när de tröttnat på att se dig sola och koppla av på stranden! 

>> Se fler resor till Gran Canaria

>> Lyxsemester på Gran Canaria

Läs mer om Playa Taurito

Destinationer i Gran Canaria

Hitta din resa till Gran Canaria här

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter