Reseerbjudande Gran Canaria

Kanarieöarna och speciellt Teneriffa och Gran Canaria, har under många år varit ett populärt resmål för solhungrande svenskar och många andra nationaliteter. Av den anledningen är det många researrangörer som säljer resor hit. Möjligheterna till att hitta ett bra reseerbjudande till Gran Canaria är därför goda. Detta gäller särskilt om man kan resa utanför högsäsong eller resa med kort varsel om det dyker upp ett bra erbjudande.

Vintermånaderna december, januari och februari utgör tillsammans med påsken högsäsongen på Gran Canaria. I denna perioden flyr många Nordeuropeer från kylan och mörkret därhemma för att istället njuta av värmen och solen på Gran Canaria, mycket förståligt. De spanska turisterna från fastlandet kommer huvudsakligast hit under sommaren.

Säsong hela året

Det finns ingen tid på året som ligger utanför säsongen på Gran Canaria. Där är säsong hela året eftersom vädret är varmt och behagligt året runt. Det är inte för varmt på sommaren och aldrig för kallt på vintern. Temperaturen på vintern går sällan under 20 grader och på sommaren sällan över 30 grader.

Kan man resa utanför vintermånaderna och skolloven – till exempel under de sena höstmånaderna och tidiga vårmånaderna – så finns det goda möjligheter till att hitta en ett bra reseerbjudande till Gran Canaria.

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter