Rundresor på Gran Canaria

Gran Canaria är precis hälften så stort som Gotland så man hinner göra en tur runt hela ön på en enda semesterdag, men det hade varit synd för då hade ni gått miste om mycket längs vägen. Vi rekommenderar att ni delar upp turen runt ön i bitar över flera dagar så är chansen större att få uppleva en del av allt det vackra och intressanta som Gran Canaria har att erbjuda.

När ni bokar en bilrundresa på Gran Canaria med oss får ni just en sådan resa runt Gran Canaria som är uppdelad i mindre bitar. Ni kör runt i hyrbil och upplever Gran Canaria i ert eget tempo. Längs vägen övernattar ni på hotell som är förbokade hemifrån så allt ni ska göra är att fokusera på upplevelserna under resans gång.

När man kör runt i bil upplever man ofta fler och andra saker än om man följer med på en arrangerad tur där rutten är förbestämd och alla avgångstider ligger fast. När man själv kör har man friheten och möjligheten att vara spontan på sin resa. Det ger en helt annan upplevelse av platsen man besöker - och man kommer mer under huden på ställena på ett helt annat sätt när man har tid att uppleva både de kända sevärdheterna och små lokala pärlor i sitt eget tempo.

>> Upplev Gran Canaria på en resa där du bor på flera hotell

>> Läs mer om rundresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter