Resor till San Agustin

Här på Gran Canarias södra kuster kan de se fram emot hela tre separata stränder, som sträcker sig genom San Augustins bas i en lång rad av vidunderlig gyllene och svart sand. Här och där bryts promenaden av, av små sträckor av suptropiska plantor som ger lä till de mer isolerade och pittoreska ställena längs kusten. När du ankommer till Gran Canaria, är du redan rätt nära San Augustin, och därför är staden välägnad för familjer som inte har lust att spendera för lång tid på transport till hotellet. Här finns också attraktioner och nöjen för var och ens smak, så det är inte nödvändigt att resa längre än till San Augustin för att få en härlig semester på Gran Canaria.

Välkommen till Spanien med Hideaways, vi är specialister på resor till området omkring San Agustin på Gran Canaria där du bor på handplockade hotell under din semester.

Autencitet, kultur och livsnjutning på din semester i San Agustin 

På din semester i San Augustin hittar du lätt det du önskar dig. Det gäller t.ex. urvalet av stränder, där några ä rlugna och andra bjuder på mer liv och aktivitet. På de mer livliga stränderna är stämningen mer social, och det är möjligt att testa många olika former av vattensport. Om du är på jakt efter total avslappning, så är det inte många platser som är bättre än Thalasso Gloria-centret, som är en samling faciliteter med terapeutiskt havsvatten. Stället är speciellt inrett för att låta dina sinnen komma in i en fantastisk lugn och ro, och även om det finns många andra spa att välja bland på Gran Canaria, så är det inget som kan mäta sig med detta.

Om du reser med barn, kan ni passera några timmar på vattenparken Aqualand Maspalomas, där det finns nöjen för både de mest vågade men också för de lite lugnare barnen. Prova t.ex. den barnvänliga labyrinten, eller testa ditt mod i en av Spaniens största vattenrutschkanor, Racer Twin Turbolance. Hela familjen kommer att underhållas! Du kan också njuta av den konstnärliga stämningen i San Agustin, och hålla en oförglömlig och romantisk kväll i Scala Music Hall & Theatre.

Det första du märker när du kommer till den vackra stranden Playa de San Augustin, är att sanden är något mörkare än på andra platser på Gran Canaria. Sandens vulkaniska ursprung ger stranden sin djupa karamellfärg, och stranden skiljer sig lika mycket från andra stränder, som San Agustin skiljer sig från andra städer på Gran Canaria. Staden har nämligen lyckats motstå överdriven byggnation, och därför hittar du här en äkta, kanarisk charm, och kan njuta av alla former av traditionell underhållning och kultur, som är unik för detta område.

Den livliga staden Playa del Ingles ligger mindre än en timmes promenad bort, längs strandpronaden, och du kan njuta av utsikten över Atlanten medan du promenerar.

Vidunderliga stränder och massor av underhållning

Stranden i San Agustin är verkligen ett stycke spektakulär sand. Den består av tre separata stränder, som alla är 100 procent autentiska och naturliga, och utanför dem hittar du det mest kristallklara havet på Kanarieöarna. De är inte alls lika packade med människor som många av öns andra stränder, och bjuder på de perfekta ramarna när du ska slappna av och arbeta på solbrännan.

Även om staden präglas av den avslappnade stämningen, finns här några underhållande attraktioner att besöka. Sioux City är en favorit bland barnfamljer, det är en Wild West-temapark där du kan uppleva kölopp, knivkastare och can can-flickor, samt den autentiska Old West-kulissen där Clint Eastwoods spaghetti-westerns filmades. OM du fortfarande vill ha mer action efter detta, så sök dig till gocart-banan och slå dig loss - eller åk till Melia Tamarindos Casino och prova lyckan.

Läs mer om San Agustin

Destinationer i Gran Canaria

Hitta din resa till Gran Canaria här

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter