Resor till Sonnenland

Vi befinner oss på Gran Canarias sydligaste punkt, där Sonnenland reser sig upp i landskapet med flera hotell per kvadratkilometer än något annat ställe på ön. Sonnenland har en behaglig kosmopolitisk atmosfär, med en härlig mix av besökare från Europas olika länder. Urvalet hotell sträcker sig från de allra billigaste på ön till de dyraste och mest lyxiga av slaget, där du verkligen kan leva jetset-livet. Här flödar champangen i strida strömmar och det är enklare att få tag på äkta kaviar än en påse chips... Men du kan också spendera en budgetvänlig semester här, genom att välja en semesterlägenhet där du får valuta för pengarna.

Sonneland ligger uppe på en backe, och här bor många av Cran Canarias lokala invånare, som arbetar i Maspalomas som ligger nedanför. När du reser till Sonnenland är det mycket som går i familjens tecken och orten är som skapt för en familjesemester. Du kan välja emellan många olika barnanpassade rum och lägenheter, där det ofta finns barnklubb och barnpool. De berömda sandklitterna ligger precis vid ortens fötter - en perfekt lekplats för hela familjen. Här hittar du också många fina butiker, restauranger och barer i centrum, samt en golfbana som används till professionella turneringar om du skulle vilja förbättra ditt handicap.

Gran Canaria är en fantastisk destination att resa till, oavsett om du åker på en romantisk getaway med din partner, eller om du reser tillsammans med din familj. Här är varmt och skönt året om, och du kan välja mellan ett enormt urval semesterbostäder och attraktioner, att det är svårt att bli uttråkad. Det är enkelt att boka en semester till Gran Canaria, då den oändliga säsongen och alla valmöjligheter för att du alltid kommer att kunna hitta en semesterform och tidpunkt som passar just dig.

Med Hideaways kan du resa till Sonnenland från flygplatserna i Sverige och Danmark, antingen direkt eller med en enkel mellanlandning. Vi bokar reguljärflyg till nätets lägsta priser, och packar ihop det med ett av våra utvalda hotell på Gran Canaria. Vill du, kan du också lägga till en hyrbil i paketet.

>> Se också våra resor till Lanzarote
>> Se också våra resor till Teneriffa

Läs mer om Sonnenland

Destinationer i Gran Canaria

Hitta din resa till Gran Canaria här

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filtrera