Hotell i Spanien

Hos Hideaways hittar du handplockade hotell på många av de populära resmålen i Spanien som t.ex. Mallorca, i Andalusien och på Gran Canaria. Ett hotell hos Hideaways måste leva upp till många krav för att komma med i programmet men det viktigaste är att vi själva ska ha lust att hålla semester på stället och att priset på hotellet motsvarar kvaliteten. Vi har besökt samtliga våra hotell i Spanien och på andra resmål därför är beskrivningarna här på hemsidan mycket omfattande och personliga.

Njut av gästfriheten

Oavsett var i Spanien du hittar ditt hotell så kommer du märka att det lokala livet levs utomhus på gator och torg. Och om du bara lever med en smula i spanjorernas liv så kommer du snabbt bli varse deras öppenhet och gästfrihet. Går man förbi ett ställe där det hålls en liten oformell fest är det ingen ovanlighet att man dras in och bjuds på både mat, dryck, musik och dans.

Hur vill du bo på din semester

Det finns många olika typer av hotell i Spanien och innan du gör ditt val ska du tänka igenom vilken typ av semester som passar dig och din familj. Hos Hideaways hittar du bara semesterboenden i form av små hotell och semesterlägenheter.

Hotell

Det är lätt att hyra ett hotellrum med halv- eller helpension och denna form av semesterboende är perfekt om du är ute efter några helt specifika och konkreta upplevelser och inte vill slösa tid på att planlägga allt det praktiska själv. Om ni bokar i god tid kan ni ofta få rum vid sidan om varandra så familjen kan vara samlad.

Semesterlägenheter

Om ni vill njuta av alla färska och billiga matvaror från de många lokala marknaderna är det en fördel att ha en lägenhet med ett bra kök. Hos Hideaways kan ni hyra lägenheter från såväl privatpersoner som uthyrningsbyråer. En del semesterlägenheter ligger i stora komplex med enbart semesterbostäder och har många bra gemensamma faciliteter. Andra är egentligen hotellägenheter som har tillgång till restaurang och där man även kan få frukost om man vill.

Semesterbostäder på landet eller i stan

Det finns möjlighet att hyra hus i alla storlekar antingen i städerna eller på landet. Ett semesterhus i en stad ligger ofta i ett avgränsat och inhägnat område dit man bara har tillträde genom en låst grind. I de elegantaste områdena är grinden dessutom ofta bevakad och i anslutning till någon form av reception vilket ger en extra trygghet. Inom dessa inhägnade områden har man ofta många och bra faciliteter till gemensamt utnyttjande.

På landet hyr man ofta ett fristående hus. Det kan vara en gammal byggnad som rustats upp med moderna faciliteter och pool men det kan även vara ett helt nybyggt hus som ligger med utsikt över berg, dalar, slätter eller hav - beroende på var i Spanien man hittar sin semesterbostad.

Campingstugor och villavagnar

På många campingplatser kan man hyra en semesterbostad i form av en liten stuga eller en villavagn (ej att förväxla med husvagn). Denna boendeform är perfekt för den prismedvetna familjen som gärna vill njuta campingliv utan att själv behöva släpa på en husvagn hela vägen genom Europa.

Handplockade semesterbostäder hos Hideaways

På denna sida har vi skrivit om handplockade semesterbostäder på olika resmål i Spanien men du hittar även ett stort och intressant utbud av semesterbostäder i andra länder så som Italien, Grekland, Malta och Portugal. Oavsett vart du väljer att resa med Hideaways så kan du vara säker på att vi själva hade velat semestra på stället och bättre "kvalitetsstämpel" än så kan vi inte ge våra semesterbostäder!

Se alla semesterbostäder hos Hideaways

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter