Långtidssemester i Spanien

Ett soligt klimat, vackra landskap och ett fascinerande kulturarv är den korta förklaringen till att Spanien är ett så populärt resmål. En mängd destinationer där du kan kombinera härliga badstränder med fascinerande utflykter gör dessutom Spanien till det optimala resmålet för en långtidssemester. Hos Hideaways Resor kan du välja att semestra precis så många dagar som passar dig själv bäst och du kan resa på långtidssemester till Spanien från bl.a. flygplatserna i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Flamenco, tapas och intressanta sevärdheter

Det spanska fastlandet på den iberiska halvön rymmer förutom de utpräglade turistområdena även många små hideaways där fantastiska och unika reseupplevelser väntar på dig. Lägg till detta Balearerna och Kanarieöarna som också är fantastiska ställen för en långtidssemester och för att fly det svenska vintervädret. En imponerande kulturrikedom innebär att du under en långtidssemester i Spanien har en rad spännande utflyktsmöjligheter till sevärdheter som många gånger även finns med på UNESCOs världsarvslista. Om du tillexempel befinner dig i Andalusien är ett besök till Alhambra närmast ett måste. Palatset vittnar om morernas storhetstid i Spanien och utgör idag ett av Europas vackraste och mest välbevarade exemplen på islamisk arkitektur. En långtidssemester i Spanien är naturligtvis även en enastående möjlighet att fördjupa sig i den charmerande spanska kulturen och levnadssättet vilket bland annat inkluderar fantastiska gastronomiska upplevelser. Om du tar golfbagen med på semestern kan du i Spanien dessutom spela på några av världens bästa golfbanor i storslagna omgivningar.

Få rabatt på en långtidssemester

En långtidssemester i Spanien är ett härligt sätt att komma bort från den svenska vintern och under denna tid av året är det ofta möjligt att få avsevärda rabatter på hotell och semesterbostäder. Utöver de låga priserna under lågsäsongen kan du i många tillfällen få extrarabatt när du under en långtidssemester bor flera veckor på samma hotell. Det är även ett bra tillfälle att utnyttja den extra långa semestern till att bo på flera olika hotell och på så sett få uppleva flera olika områden av Spanien. Se alla Hideaways' resor med flyg och hotell till Spanien, eller kontakta oss för ytterligare information och få en offert på en långtidssemester skräddarsydd efter dina önskemål.

>> Läs mer om långtidsresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter