Bilsemester Mallorca

Upplev Mallorca med bil och bo på handplockade hotell med Hideaways

Mallorca är som gjort för en bilsemester. Öns storlek gör den lättöverskådlig och du tar dig enkelt fram till olika sevärdheter utan att köritden känns lång. Det varierande landskapet gör bilresan från plats till plats till en  uppevelse i sig. 

Det torra och soliga klimatet gör det behagligt att köra runt på bilsemester på Mallorca. Längs vägen finns goda möjligheter att göra stop för att njuta av den faktastiska utsikten från öns berge eller längs kusten. Vägarna på Mallroca är bra och vägarna i bergen slingarar sig fram och är spännande att köra på. Väglaget är lämligt att köra på året om - ingen frost eller salt. Det är ett sant nöje att vara på bilsemester på Mallorca.

Välj en bilrundresa eller bo på en och samma plats och kör på upptäcktsfärd med din bil - se alla resor till Mallorca.

Fly & drive med flyg, hotell och hyrbil

På Hideaways Resor är vi specialister på bilsemester på Mallorca eller som det också heter fly and drive. Sätt samman din egen resa eller låt oss komma med ett förslag på en skräddarsydd bilrundresa helt efter dina önskemål och behov. Du väljer själv avresedag och reslängd och naturligtvis om du vill bo på två eller fler hotell längs vägen. Vi samarbetar med de flesta flygbolag som flyger till Mallorca och du kan faktiskt välja att flyga med ett tyskt flygbolag på utresan och hem med ett annat. När det gäller hyrbil samarbetar vi med AVIS, SIXT, HERTZ och EuropCar.

Få inspiration till resan, se på bilder och läs hotellbeskrivningar på alla hotell på Mallorca

>> Läs mer om bilsemester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter