Hotellrecensioner av Can Calco Petit Hotel

Läs personliga recensioner av Can Calco Petit Hotel som ligger på Mallorca. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Can Calco Petit Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,0

8,3

Skönaste stället

Fantastiskt lugnt och fridfullt hotell. Mycket söt och vänlig personal. Dock kunde vi önskat lite mer ordentlig klädsel på servitören. Lite märkligt med mysbyxor och t-shirt till kvällsserveringen.
6,7

Råtta och höns hos grannen

Underbart ställe med bra personal, men i förhållande till priset så saknas det där lilla sista. Grannen har en hönsbur upp mot väggen intill poolen och eftersom vårt rum var det sista in mot grannen så väcktes vi av tuppen varje morgon kl. 04.30 dessutom kunde vi sitta på vår egen terrass/altan och se en råtta hoppa ut och in nere vid hönsburen. Det saknas den där sista mysiga touchen. Till exempel om man äter på hotellet på kvällen så dukas det bara med vita dukar på de borden som det finns bokningar till, resten står så som de lämnades vid poolen på eftermiddagen och ofta bara med hotellets gula handdukar slängda över stolarna, men som sagt underbart ställe men som saknar det sista i förhållandet mellan pris och kvalitet.
Svar från Hideaways
Käre Jan Eric Det gläder mig att höra att ni har haft en bra semester på Mallorca. Jag ger dig fullständigt rätt i att Can Calco är ett underbart hotell! Grannhuset har höns som möjligtvis kan höras, vilket trots allt är charmen med att bo i lantliga omgivningar. Tack för tipset om Prospekt 25 i grannbyn - det verkar vara värt ett besök. Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna en annan gång! Vänliga hälsningar Amalie
7,3

Lugnt och lantligt

Mysigt litet hotell, med rymliga rum. Fin altan, men det kom rök fån grannens utekök in till oss. Halvpensionen var helt fin till det pris vi betalade, enkel men de serverade 4 rätter varje dag och hade vin till bra pris. Trevlig personal. Frukosten serverades på Can Riera, ca 20 meter bort. Nästa gång väljer vi Can Riera, då de har större terrasser med bättre utsikt, samt att det var mer lugn och ro där. Lite svårt att komma fram, kör genom Inca & Folva.
8,4

Trivsamt boende

Det lilla trevliga hotellet ligger i en liten by, i trevlig miljö. Det var mycket vackert att få se solnedgången från hotellrummet, en sol som gick ner bakom bergen en bit bort, till ljudet av fårens bjällror och cikadorna. God service och mycket god mat på restaurangen
8,6

Lugnt hotell, härliga rum

Lugnt hotell med tillmötesgående personal. Härliga rum med sköna sängar - och MADRASSER, vilket vi uppskattade. Vackra utsikter. En härlig plats, om man önskar lugn och ro. Storslagen frukostbuffé. Byn är mycket lugn med få butiker.
9,8

8,0

Fint resesällskap, fint hotell

Bra service från Hideaways. T.ex.: Vi behövde ankomma sent till hotellet, och Hideaways såg till att det fanns god kvällsmat och vin på rummet då vi ankom. Vi blev inte lovade något i annonsen, som inte blev uppfyllt. Hotellet var dessutom för oss - så som vi fått intryck av i annonsen: Litet lugnt hotell i en liten landsby, lugna lantliga omgivningar med vandringsturer strax utanför dörren, praktfull utsikt över det platta området mitt på ön, och med bergen i horisonten och Tramuntana i "trädgården", vänlig service, god mat, bra säng, stort badrum och rent överrallt.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,1 av 10
Baserat på 8 recensioner