Hotellrecensioner av Es Baulo Petit Hotel

Läs personliga recensioner av Es Baulo Petit Hotel som ligger på Mallorca. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Es Baulo Petit Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

9,7

8,6

Fint besök på Es Baulo Petit Hotel för tre familjer med små barn. Rent stort "Petit" hotell i utkanten av Can Picafort. Härlig frukostbuffé. Hjälpsam personal som tar väl hand om barn. Studiolägenheter rätt stökiga pga av läget vid vägen. Rätt dyr extrasäng till baby (5 euro/säng/natt).
Rekommendation till kommande gäster
Många turister på ön, men det visste vi redan. Likväl trodde vi inte att Mallorca var en tysk koloni i Medelhavet. Biluthyrning: vänlig och lätt och billigt hos Bordoy-Vidal, Hernàn Cortes 7, nära stranden och centrum i Can Picafort. Restaurang: El Puerto, Carrer Cervantes 21 också nära stranden och centrum.
9,7

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,3 av 10
Baserat på 3 recensioner