Familjesemester på Mallorca

Semestra med hela familjen på Mallorca och Hideaways - specialist på resor där du bor på handplockade hotell eller semesterboenden.

Mallorca har något för alla. Här på "La isla bonita" väntar massor av upplevelser för hela familjen. Från de allra yngsta till de äldsta - alla kan uppskatta det torra klimatet med vackert väder och fantastisk natur.  

Mallorca erbjuder både attraktioner som vänder sig till hela familjen och till mer åldersspecifika sevärdheter. En tur till stranden kan göra alla nöjda och glada. De små kan vada i det grunda vattnet, de något äldre kan simma längst kusten medan vattensportsentusiasterna och de något äldre bara njuter av solen på stranden med en kall drink eller en bit svalkande vattenmelon.

Nattlivet är bra på Mallorca så unga och vuxna kan roa sig inpå småtimmarna. Det finns naturligtvis också en vattenpark och en rad sevärdheter som står högt i kurs bland barnfamiljer. Om barnen är något äldre finns det fina vandringsmöjligheter för hela familjen på ön.

Se alla resor till Mallorca med Hideaways.

Välj rätt hotell eller semesterboende

Om valet fallit på Mallorca som resmål för familjens semester gäller det att välja rätt hotell eller semesterboende. På ett resmål som Mallorca kan det vara lite av en utmaning då det finns flera tusen hotell på ön. Vi på Hideaways besöker alla våra hotell och semesterboenden fler gånger per år och vi handplockar bara de vi själva gärna tillbringar vår semester på och som passar vårt koncept. Du kan läsa mer om de enskilda hotellen på Mallorca i min personliga beskrivning eller kontakta oss för mer information eller tips och råd. Vill du hellre bo i en lägenhet kan du läsa mer om semesterboenden på Mallorca här.

Jag vill också rekommendera dig att kika på våra reseteman om familjesemester - här kan du läsa om alla det hotell och semesterboenden vi anser vara de bästa för en resa med famijen.

>> Läs mer om familjesemester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell