Flyg på semester till Mallorca

Hos Hideaways hittar du ett stort urval av flygresor till Mallorca där du bor på handplockade hotell

Att flyga på semester till Mallorca är det naturliga valet om du vill ta dig till ön så snabbt som möjligt och hos Hideaways kan du flyga direkt från flygplatserna i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Du tar dig snabbt och lätt till underbara Mallorca med en flygresa från Hideaways och du kan känna dig säker på att du alltid får det lägsta priset på din flygbiljett eftersom vi jämför priserna från samtliga flygbolag däribland Norwegian, SAS, Vueling, Air Berlin m.fl. Ju fortare du kommer fram desto fortare kan du komma ut och njuta av allt det underbara som Mallorca har att erbjuda.

Du landar på flygplatsen vid Palma de Mallorca när du flyger på semester till Mallorca. Flygplatsen ligger inte långt från stan så din semester startar på allvar redan när du kliver ut från flygplatsen. Det är barar åtta kilometer från flygplatsen till centrum av Palma de Mallorca som fullständigt svämmar över av historiska och kulturella sevärdheter.

När du flyger på semester till Mallorca har du även möjlighet att boka en hyrbil redan på flygplatsen i Palma de Mallorca och därmed snabbt ta dig till ditt hideaway - oavsett var på ön det ligger.

Se samtliga resor till Mallorca med Hideaways

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter