Hotellrecensioner av H10 Punta Negra Hotel

Läs personliga recensioner av H10 Punta Negra Hotel som ligger på Mallorca. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av H10 Punta Negra Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

7,1

Bedömning av H10 Punta Negra Hotel

7,0

Små förbättringar-stor skillnad

Beliggenhed og faciliteter bedre end 3 stjerner. Det er andre punkter, der savnes.

# Ser ikke gæsten og hilser sjældent.
# Der fjernes ikke affald og hver morgen på vej til morgenmaden, bliver man mødt af tomme flasker, glas og skrald i haven.
# Ved egen strand lå der affald med plastflasker og andet skrald.
# En generel uinteresse for dem, som betaler deres løn, gæsten.
Svar från Hideaways
Hej Jan. Tack så mycket för din recension av din vistelse på H10 Punta Negra Hotel. Det är tråkigt att höra, att vistelsen inte levde upp till era förväntningar, vad angår service från personalen och städning. När det är sagt, är jag glad för att höra, att ni hade en skön semester på Mallorca, och jag ger dig rätt i, att placeringen och faciliteterna på H10 Punta Negra är bra :) Kom ihåg till en annan gång, att kontakta oss, om du upplever fel och brister under vistelsen, för det är just därför, vi sitter här. Än en gång tack för din recension. Mvh, Marcus på Hideaways
10,0

Perfekt hotell i vacker och tyst omgivning

8,0

Otur med fester 2 dagar i rad

Vi var dessvärre en smula otursamma, vi började med att få den sämsta suiten, med altan ut till en inhägnad utan plats för vår barnvagn, som var ett krav. Vi blev skönt nog flyttade till en mycket fin suite. På andra dagen var det "open mice night" på grannhotellet och dagen efter bröllop, så vi förlorade två dagar med avkoppling och nattsömn. Annars var vår upplevelse bra och maten god.
8,9

10,0

En perfekt födelsedagssemester för hela familjen

Från det vi klev in på hotellet har vi blivit väl omhändertagna av en ovanligt professionell och vänlig personal. Frukosten är läcker och varierad och det finns något för alla smaker, omgivningarna är suveräna och välhållna liksom poolerna - både inomhus och utomhus - är rena och snygga, vilket även gäller rengöringsnivån i rummen och i restaurangerna. Utsikten är formidabel och det finns härliga utsiktsterrasser med läckra solstolar runt omkring i den härliga trädgården. Vi hyrde bil och hotellet ligger bra i förhållande till Palma, där vi ofta åt middag och shoppade samt i förhållande till andra städer som Valdemossa och Soller, som vi besökte. Vi hittade även ett par bukter med underbar vit sand och där den modige kunde hoppa i vattnet från klipporna. Det har varit en fantastisk upplevelse och vi har helt klart planer på att komma tillbaka.
8,3

6,5

Lite besvika

Hotellet ligger fint vid vattnet och har ett vackert parkliknanade områden runt om, men det är inte ett mysigt boutique hotell. Det är det alldeles för stort för, för många gäster och personlæn var stressad. Det var långt ifrån den vänliga och familjära behandling vi hade upplevt några dagar innan på La Moreleja (norrut). VI blev mest besvikna över att vi inte kunde äta varken lunch eller middag utomhus. För oss är det ett måste och krav när det är fint väder. Samt att urvalet till både lunch och middag var dyrt samt väldigt litet.
10,0

För dyrt

Vi har inget att klaga på, men vår resa var för dyr
7,0

Vi blev lite besvikna i förhållande till våra förväntningar

Hotellet var lite av en besvikelse efter att vi hade sett den professionella och inbjudande presetnationsvideo som hotellet har gjort. Restaurangen kan vi inte rekommendera - de har höga ambitioner men maten lever inte upp till dem. Fantastiska omgivningar och placeringen är jättefin. Städningen var perfekt och det höjer nivån på hotellet. Totalt sett tycker vi inte att hotellet lever upp till sina 4 stjärnor.
7,5

Fantastisk frukost, men lämnade saker att önska

Vi är i stora drag väldigt nöjda med vår vistelse på H10 Punta Negra. Bilderna som vi sett innan ljög inte om hur vackert det var och frukostbuffén var en av de bättre jag ätit. Om jag ska vara lite kritisk så var utbudet av övriga måltider ganska litet och i vårt fall otillräckligt. Nu var det i och för sig tidigt på säsongen (första veckan i april), men att det inte fanns något annat att äta på hotellet på kvällen annat än den ganska fina middagen, var rent ut sagt dåligt. <br><br>Vi bad första kvällen vi anlände om att få köpa en liten kvällsmacka eller bara att få köpa en frukt då vi var lite off med mattiderna och ätit lunch vid ankomst kl 17. Vi ville inte lägga oss hungriga men var inte sugna på en stor middag kl 20.30. Men personalen var stenhårda på att det inte fanns några andra alternativ och var inte särskilt tillmötesgående. Det var påsksöndag och helgdag och inget annat i området var öppet. Inte i stil med andra vistelser på 4 stjärniga hotel. <br><br>Poolområdet såg mysigt ut och är säkert magiskt på sommaren. På våren är det lite för kallt för att nyttja så vi tänkte att vi skulle njuta av spat med inomhuspool istället. Det blev det inte något av då poolen inomhus inte levde upp till vad man förväntar sig av en mysig spa upplevelse. <br><br>Övergripande omdömet är att det är ett helt ok hotel, fantastisk frukost men inget super speciellt mer än läget vid havet. Servicen var inte värd 4 stjärnor och på våren ligger hotellet lite väl långt från andra matställen om man bara vill strosa ut och ta något lätt och ett glas sangria!
Svar från Hideaways
Hej Anna, Jag ger dig helt rätt i att Mallorca är en fantastisk ö med skön natur, gastronomiska upplevelser och spännande städer som Palma och de små landsbyarna. Jag är glad att höra att ni totalt sett varit nöjda med er vistelse på vårt hideaway :) Snackbaren har dessvärre inte öppet hela kvällen, varför restaurangen Mediterraneo är det enda alternativet på H10 Punta Negra. Alternativt finns det andra restauranger på kort köravstånd från hotellet, som t.ex. i Son Caliu ca. 950 meter bort. De flesta restauranger/butiker har stängt på helgdagar i Spanien, så därför har ni haft otur att ni inte hade andra möjligheter på ankomstdagen. Om du är mycket eller lite hungrig kan du alltid gå ner och prata med personalen på restaurangen som säkert kunnat rekommendera en lättare a la carte rätt. Tack för din rekommendation till Bamboo Beach, som jag är säker på att många kommer glädjas över. Jag hoppas självklart att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen en annan gång! Bästa hälsningar, Amalie
9,8

Jättevackert läge

Fantastiskt vackert läge och vi hade en helt underbar utsikt från vårt rum. Vi bodde i huvudbyggnaden i ett rum med havsutsikt. Vi somnade till ljudet av vågorna som slog mot klipporna. Vänlig och hjälpsam personal.
9,8

Höstsemester i vackra omgivningar

Det rum vi fick var stort och fint, men vi bestämde oss för att uppgradera till en villa och det ångrar vi inte.
7,8

Härligt hotell med vacker belägenhet

Vi njöt av några härliga dagar på hotellet - och den fantastiska möjlighet att vi från hotellets patios, hade direkt möjlighet att bada i havet och i de små härliga laguner. God frukost med omeletter, gott bröd och ett stort urval av färsk frukt mm, samt färskpressad juice.
9,4

Underbart belägenhet. Perfekt service. Vackert ställe.

Fantastiskt ställe, smidigt och nära till offentliga transporter och 25 minuters promenad till Porto Portais, vart det finns många goda restauranger. Och en taxt tillbaka till hotellet kostar det 5 €. Restaurangen på hotellet var i " den dyra änden" och därför var det inte så många som åt där. Men helt fantastiskt god mad som servers i de härligaste omgivningar. Vi saknade valmöjligheter för att kunna beställa billligare rätter efterkl:18. Både frukosten och lunchen var super god. Vi bodde i ett superior rum och det hade en helt perfekt belägenhet, vi vi tycker att badrummet behöver renoveras lite. Vi kommer mer än gärna tillbaka, och njuter av den vackra omgivningen igen.
8,8

Lyx på första parkett

Jag hade nöjet av att hålla min semester på Punta Negra, som är ett helt fantastiskt läckert hotell, med fina omgivningar och vädligt trevlig personal. Hotellet ligger helt ut till havet, med möjlighet för att snorkla i den ena bukt efter den andra samt att det är en lille oas med sandstrand. Generellt ett riktigt läckert hotell, men personligen saknade jag ett tränings område, då det fanns både spa och pool område på hotellet.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,5 av 10
Baserat på 16 recensioner