Hotellrecensioner av Cala Fornells Hotel

Läs personliga recensioner av Cala Fornells Hotel som ligger på Mallorca. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Cala Fornells Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,8

Mysiogt äldre hotell med ett fantastiskt läge

Hotel Cala Fornells kan verkligen rekommenderas till alla som söker ett ställe i lugna omgivningar och med en fantastiskt utsikt. Hotellet har enstor fin terrass smat pool på taket och nedanför så glittrar det blå havet. Trevlig personal och bra service. Om man vill ha lite mer " turistliv", så är det ca 1,7 km promenad till det. Vi tyckte att det var helt underbart att efter en lång dag, komma hem till till underbara Hotel Cala Fornelis.
9,8

Lugnt ställe för en avslappnande semester

Cala Fornells är ett ställe man reser till i maj - juni, för att helt kunna slappna av
7,8

Ett frirum i vacker natur :)

Väldigt nöjda med vår semester :) :)
9,3

Ett hotell med en underbar genuin lokal karaktär i ett fantastiskt vackert område

Vi är mycket nöjda med detta hotell och dess personal. Hotellet ligger mycket fint på en lugn gata med lokaltrafik. Alla rum har havsutsikt.Promenaden in till centrum är vacker och på lagom avstånd. Enda negativa är att det var lyhört.
8,5

Mycket bra service

Vi fick 100% bra information om boendet, men vi kommer inte att flyga med Ryanair igen, det är alldeles för billigt men vi hade själva valt flygbolag.
9,3

Vänligt, charmigt och avkopplande

8,3

10,0

8,4

Skön placering och charmigt hotell

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,9 av 10
Baserat på 9 recensioner