Hotellrecensioner av Sa Coma de Banyalbufar

Läs personliga recensioner av Sa Coma de Banyalbufar som ligger på Mallorca. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Sa Coma de Banyalbufar. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

9,5

Fanntastiskt

Fantastisk utsikt, lugnt och stilla, avslappnad stämning och hög standard, även regöringsnivån..
Svar från Hideaways
Hej Bent. Stort tack för ditt omdöme av er vistelse på Sa Coma de Banyalbufar. Det gläder mig att höra att ni har haft en bra semester på Mallorca och att ni njöt av vistelsen på vårt hideaway - jag ger dig helt rätt i att Sa Coma är ett fantastiskt ställe : ) Så tråkigt att höra att ni har haft en tråkig upplevelse med er bilhyra. Jag hade önskat att vi kunde hjälpa er i denna situation, vilket tyvärr inte är möjligt eftersom ni bara har bokat er vistelse genom oss. Vi har just på grund av den dåliga servicenivån hos Goldcar valt bort att samarbeta med detta biluthyrningsföretag och därför är det inte möjligt att boka en hyrbil hos Goldcar, när du bokar en paketresa med flyg, bilhyra och boende hos Hideaways. Jag hoppas ni kan få Goldcar att återbetala beloppet till ert konto, så att det inte kommer att överskugga er för övrigt fina semester på Mallorca, och bra att du har skrivit det i ditt omdöme så att andra förhoppningsvis inte hamnar i samma situation som er. Vänliga hälsningar, Amalie
10,0

Sa Coma

Sa Coma på Mallorca i Banyalbufar. Underbart ställe som fullständigt passar på er beskrivelse. Trevligt familjehotell, vänlig och tillmötesgående personal. Fina rum med balkong (havsutsikt var bokat hemifrån). Mycket rimliga priser i baren, och ett skönt poolområde med fin utsikt. Halvpension kan varmt rekommenderas. 4-rätters utsökt meny varje kväll, och något för alla. Frukostbuffen är en upplevelse för sig själv, förutom olika bröd, pålägg, grönt och frukt, kan man själv steka bacon och korv över grillen, och personalen står redo att ta beställningar på bl.a. ägg. Helt med i tiden sett till fokus på trender för att undgå matspill. Absolut inte sista gången vi boka genom Hideaways och säkert inte sista gången på Sa Coma.
8,5

Trevligt

Hotellet i allt är fint, vänlig service, god mat och fina rum, men med små minus: badstranden inte inbjudande, hård madrass utan toppmadrass, vattenkokare men inga koppar (heller inte nescafe när man ankommer), det kunde också funnits en läsk och glas, som på de flesta andra hotell av samma klass.
10,0

Underbar lugn och stämningsfull atmosfär. Mycket vänlig personal. Härligt poolområde. Ingen köttvägg av människor. Mycket få turister.
9,8

10,0

Sommarsmester i Mallorcas berg

Hotel Sa Coma ligger perfekt i förhållande till att - uppleva en fantastisk solnedgång - koppla av och äta god mat i behagliga omgivningar med trevlig personal - utforska Traumuntana bergen som är en fin upplevelse
10,0

Oöverträffat härligt hotell

Vi bodde på Sa Coma från den 14 - 22 augusti 2018. Hotellet ligger med den mest fantastiska utsikten över Medelhavet och även fantastisk utsikt till Tramontana bergen. Rummen är mycket rena och städas varje dag. Servicen är helt i topp och alltid hjälpande och leende personal. Man känner verkligen att man är på semester här, då det är lugn och ro. Hotellet passar bäst för en vuxen publik, men det finns en liten pool för de minsta. Frukosten var super god och med flera valmöjligheter. Kvällsmaten var något sämre, men kan absolut ätas, då man själv sätter samman sina rätter utifrån 2 fyrarätters menyer på tvärs. Vi vill helt klart gärna återvända till Sa Coma igen och vi kan bara rekommendera detta hotell.
7,5

Lugn och ro

Fint uppehåll i Banyalbufar, där det verkar som om tiden står stilla. Det ger verkligen möjlighet för lugn och ro. Rent och fint hotell, som har haft sin storhetstid. Hotellet behöver moderniseras men allt fingerade fint under vår vistelse på hotellet. Härlig pool och en fantastisk utsikt. Trevlig och autentiskt by, med några goda restauranger och fest varje fredag bakom torget. Middagen i hotellets restaurang kan vi inte rekommendera, den påminde om cafémat. God frukost.
8,3

Charmerande och hektiskt i Juli månad

Många vackra och idylliska platser, som fortfaradne är okända för många andra turister. Stränderna var generellt överfulla och man ska vara förberdd på att betal en ganska hög parkeringsavgift för att kunna parkera sin bil. Det gäller även vid den sk naturstranden som ligger på öns norra del.
7,8

Lugnt och trevligt hotell

Trevlig personal, bra rum med bästa luftkonditioneringen och läs-sänglampor. Härlig gemensam terass för solnedgången. Frukosten mkt bra, middagen mindre bra men vad gör det när hela byn är full av restauranger med mkt bra mat.
8,0

8,8

Strålande utsikt

Härligt hotell, bra service och en fantastisk belägnehet
8,3

Härlig semester på Sa Coma

Bra service. Fint uppehållsrum. Väldigt trevlig personal.
7,8

10,0

Sublimt på nästan alla parametrar!

Atmosfären, läget och vänlig personal går hand i hand! Det var så luftigt och mycket plats på hotellet, så man hade inte behov för det resterande av Mallorca.
9,0

Charmigt hotell

Trevligt hotell med fantastisk havsutsikt. Vänlig och tillmöteskommande personal. Frukost som har allt man kan önska - kan rekommendera den lätta omeletten. Ett hotell utan TV, varken på rummen eller i de gemensamma områderna , men det finns WiFi. Missa inte ett uppehåll här.
8,3

Charmerande hotell

Utemiljön mycket fin anläggning med blommor, buskar och träd. Härlig pool och solytor. Allmänna utrymmen och matsal toppen men inredningen i rummen har inte samma standard. Personalen mycket hjälpsam och trevlig.
8,0

Underbart ställe

Hotellet ligger med vacker utsikt till havet. Restaurangen är fint inredd och även här är det havsutsikt och frukosten är verkligen god. Pool omådet är verkligen fint och har mångs små mysiga krokar och hörn, så man kan hitta en helt privat plats. Rummen var lite spartanska med ren och stora. Vi hade en fin vistelse här.
10,0

8,5

8,0

Super ställe

Ett riktigt härligt ställe. Hotell med fin placering och bra service.
6,3

Ro för själen

Startade vår rundtur på Mallorca med 3 dagar på Sa Coma, då vi hade haft en önskan om få njuta av lugnet i bergen och det lyckades. Hotellet ligger otroligt vackert och är omgivet av lugn och ro - vi njöt av den vackra utsikten över havet hela dygnet. Hotellet verkade lite trist och gammalt, men de är i gång med att renovera det. Allt är rent och fungerar bra. Rummet var lite trist och vi tyckte att madrasserna var hårda - det enda som var plus var utsikten. Härligt poolområde med många möjligheter för att hitta sitt egna lilla privata hörn. Vänlig och imötekommande personal. Vi hade bokat halvpension - maten var ok till det pris. Det var en lug och avslappnad atmosfär och stämning.
9,0

Lugnt, fridfullt

Vi hade en mycket bra vistelse på Sa Coma. Bästa sidan på Mallorca. Lugnt och fridfullt, grönt och vackra berg. Hotellet var trevligt, trevlig personal och trevligt inrett. Rummen enkla men bra. Utsikten fantastisk.
10,0

Sa Coma - familjedrivet hotell med charm

Hotel Sa Coma är ett trevligt litet familjedrivet hotell med massor av charm. Poolområdet med de olika område betyder att man har möjlighet att finna sin egen lilla del.
10,0

Semester i fridfulla omgivningar

4 härliga övernattningar i rum med balkong och havsutsikt. Lugnt och skönt att slappa och rå om sig själv. Härligt poolområde. Verkligen god frukost i matsal med havsutsikt, aircondition och mycket uppmärksam personal. Inget dåligt att säga utan vi hade 4 sköna dagar på detta hotell och i området. Trevligt med halvpension när vi kom hem från långa utflykter.
9,0

Mallorca - Tramuntana - igen, igen!

Banyanbulfar på Tramuntana bergen är en mycket liten och lugn stad som ligger med den vackraste utsikten över havet. Vi bodde på Sa Coma, ett familjedrivet hotell med familjemedlemmar i receptionen, köket och ja, överallt! Otroligt vänliga och hjälpsamma samt med skön humor. Rum med balkong och havsutsikt, dvs. med fin solnedgång! Det är en riktigt härlig terrass och trädgård med flera sköna platser, både för sol och skugga. Staden är som sagt inte stor men det finns ett par restauranger vi gärna vill rekommendera: Bella Vista mitt på huvudgatan har en stor terrass med utsikt över havet. God mat och service. Es Traset snett mitt emot Bella Vista är lokalbefolkningens samlingspunkt och det står ofta folk vid bordet utanför och samtalar över ett glas. Går man in kommer man ut till en liten innergård som är riktigt trevlig! Super mat, goda viner och bra service. Banyanbulfar är en fin utgångspunkt för vandring, och naturen är fantastisk!
10,0

Fantastisk utsikt

Fantastisk utsikt och trevligt hotell. Mycket vänlig personal.
7,3

Familjesemester med mamma (79 år)

Härligt hotell med fin utsikt till havet. Härlig gammal trädgård, lugn och ro, rent och fint. Också perfekt för att vandra, men man ska ha starka ben.
9,6

Det har varit en perfekt vistelse

Fantastiskt ställe - både placeringen och hotellet, bra service, super mat, och så har vi dessutom upplevt oss i trygga och lojala händer genom att ha bokat resan genom er. Fantastiskt meddelande också från er på min mobiltelefon innan vår resa. Tack för det och för er!
10,0

10,0

Ett härligt hotell - det bästa på ön?

Sa Coma i den lilla landsorten "Banyalbufar" levde helt upp till våra förväntningar. Utsikten från vårt rum var fantastisk, en helt fri utsikt över Medelhavet, terrasser, vinmarker, vackra gamla hus... Bra service, verkligen bra mat i restaurangen, till rimliga priser dessutom (bra valuta för pengarna). Trevlig stämning på hotellet. Enda minus är den sena frukosten (8:30). Men det vänjer man sig vid.
Rekommendation till kommande gäster
Bor du i Banyalbufar så ska du ha en bil då det finns få restauranger och få inköpsmöjligheter i staden. I gengäld bor du i en mycket autentisk stad med lugn och ro, inga stora höghus och hotell. Bra vandringsleder i närheten, och så är det ju ett av de vackraste områdena på ön. Ang. Goldcar: Lång, lång väntetid, extremt dålig service, vi var t.ex. en 4-5 bilar som inte hade fått veta hur man kom ut från deras betal-parkeringshus, så där stod vi och glodde.
Svar från Hideaways
Hej Jens Peter. Först och främst, välkommen hem och tack för din recension. Det gläder mig att ni har njutit av uppehället på Sa Coma, och jag håller med om att det är en unik plats! :) Gällande Goldcar så är jag helt enig med dig att det kan löna sig att titta efter andra uthyrningsbolag. Om du hade hyrt bilen via Hdeaways, så hade du inte ens haft möjlighet att hyra via Goldcar då vi har svartlistat de bolag som vi på förhand vet inte ger den service och standard som man som gäst kan förvänta sig. Vi ser fram emot att välkomna er som gäster en annan gång, och kontakta oss gärna om ni vill ha inspiration till att hitta ett nytt "gömställe". Många hälsningar, Marie
8,8

Ett trevligt och fantastiskt vackert ställe med bra service från familjen som äger stället, och en mycket sympatisk personal. Enda minus är middagsmöjligheterna om kvällen. Man kan uteslutande få en 4-rätters meny. Vi hade uppskattat ett pris på att bara få 2 rätter. Samma med snacks i baren. Det finns endast chips. Oliver, nötter och liknande kan inte vara svårt att ha på lager. Annars var allt närmast perfekt.
8,8

Begeistring

Fantastisk utsikt, trevligt, välfungerande, de är mycket uppmärksamma, liknar ett besök i ett hem, men det är det naturligtvis inte.
Rekommendation till kommande gäster
Bra idé att hyra bil, för det ligger 40 minuter från Palma.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,9 av 10
Baserat på 33 recensioner