Hyrbil på Mallorca

Med hyrbil på Mallorca har du alla möjligehter att få en upplevelserik semester. Med bilen kan du i eget tempo fördjupa dig i öns många unik natur- och kultursevärdheter. När du bokar din resa till Mallorca med Hideaways ger vi dig därför i sökmotorns andra steg möjlighet att välja hyrbil som motsvarar dina behov. Alla hyrbilspriser i sökmotorns översikt inkluderar fria mil och obligatoriska försäkringar om inte annat anges i hyresavtalet. Här finns också goda råd och tips till semestern med hyrbil på Mallorca.

Flygplatser:

Det enklaste och mest bekväma för de flesta resenärer är att boka hyrbil med avhämtning på flygplatsen. Då kan du på en gång köra till ditt smultronställe och redan från dag 1 utforska den härliga Medelhavsön. Bokar du din hyrbil i förväg har du bäst chans att få den mest prisvärda hyrbilen på Mallorca till din semester.

Mallorca flygplats

Mallorca flygplats, Aeropuerto de Palma de Mallorca, ligger på västliga Mallorca ca 8 km från centrala Palma de Mallorca. Flygplatsen, med kod PMI i sökmotorn, är varje år ingångsport för miljontals turister till den populära semesterön. Det finns ett stort urval av hyrbilsföretag på flygplatsen bland annat fler av de stora internationella sällskapen som AVIS, Hertz och Six. De flesta som reser till Mallorca väljer att boka hyrbil med avhämning på flygplatsen. AutoEuropa har också uthyrningskontor i många städer på ön - dessa kan du naturligtvis också välja i sökmotorn.

Hyrbilsföretag

Antigen du föredrar att boka hyrbil med avhämtning direkt på flygplatsen eller på ett uthyrningskontor på Mallorca kan du i sökmotorn här på Hideaways fritt välja mellan hyrbilar från en lång rad internationella hyrbilsföretag samt en rad regionala. För att kunna erbjuda dig den mest prisvärda hyrbilen på Mallorca har vi på Hideaways valt att samarbeta med AutoEurope. Det är ett erkänt hyrbilsföretag - känt för att erbjuda bra service och inte minst konkurrenskraftiga priser. Vi samarbetar med AutoEurope som har stor kunskap om hyrbilsmarknaden på ön och som dessutom sorterat bort de uthyrningsföretag som visserlien erbjuder lägre priser men som vi av erfarenhet vet erbjuder mycket dålig service. Läs mer om AutoEurope här

Priser

De priser som presenteras i sökmotorn här på Hideaways inkluderar alla obligatoriska försäkringar och fria mil om inget annat anges i hyresavtalet. Nu kan du utan bekymmer om kilometerförbrukningen bege dig på upptäcktsfärd. Vid bokning av hyrbil har du möjlighet att välja mellan bilar i olika prisklasser och även lägga till eventuell försäkring och utrustning.

Olika typ av hyrbil

Tack vare samarbetet med AutoEurope kan Hideaways erbjuda dig ett brett urval av hyrbilar på Mallorca. Hyrbilarna i översikten är indelade i olika kategorier. På Mallorca hittar du vanligtvis bilmärken som Peugeot, Volkswagen, Toyota och Opel i AutoEuropes urval. AutoEurope erbjuder således ett brett urval av hyrbilar på Mallorca - från hel små bilar för två personer upp till stora minibussar med plats för upp till 9 personer. Önskar du hitta den billigast bilen till din semester på Mallorca är det först och främst kategorierna Mini- och Economy du ska titta på. Här hittar du ett brett urval av prisvärda bilar som Volkswagen Up och Renault Twingo. Är du på familjesemester eller om du reser med en större grupp till Mallorca är det kanske bättre att välja en större hyrbil. När du bokar din resa hos hideaways kan du till exempel välja att hyra en minibuss med plats för upp till 9 personer som exempelvis en VW Transporter. En semester med hyrbil kan också ge fina körupplevelser. Utnyttja t.ex. det ljumma klimatet på Mallorca till en bilsemester - hyr en cabriolet exempelvis en Peugeot 207 Cabriolet.

Upplev Mallorca med bil

Hyrbil på Mallorca ger inte bara möjlighet till att uppleva öns största sevärdheter i ditt eget tempo utan den ger dig också möjlighet att göra spontana avstickare från allfartsvägarna för att hitta små, undangömda pärlor som besökare ofta går miste om. Här nedan kommer ett par tips på utflyktsmöjligheter med hyrbil på Mallorca.

Öns bästa stränder

Har du badkläderna med dig till Mallorca är hyrbil din chans att få besöka de bästa badstränderna på ön. Det finns en rik variation av stränder och du kan välja en ny varje dag allt efter humör eller vilka andra sevärdheter som finns i närheten. Kör exempelvis till Cala Formentor i Mallorcas nordöstliga hörn och njut av dagen på den vita stranden och kristallklart vatten. Nästa dag kan färden gå till den närliggande Cabo Barques som är barnvänlig och populär bland ortsbefolkningen. Läs om fler stränder och få tips på familjesemester på Mallorca

Det lantliga Mallorca

Precis som en semester på ett av våra mysiga smultronställen ger tillfälle att uppleva delar av ön som förtfarande är orörda ger hyrbilen dig möjlighet att söka dig bort från allfartsvägarna. Kör du en tur till Mallorcas landsbygd kan du se framemot att uppleva de mer ursprungliga. Besök vingårdar, sömning medeltidsstäder, njut av den vackra naturen och inte minst härliga möten med befolkningen på de lokala marknaderna. Lär mer om landsbygden på Mallorca

Mer information om hyrbil hos Hideaways Resor

Ovanstående information om hyrbil på Mallorca är skrivet som vägledning. Vi reserverar oss för eventuella fel och ändringar då villkoren ofta ändras hos de olika hyrbilsföretagen. Vi hänvisar alltid till aktuell information som framgår i hyresavtalet. Har du frågor angående hyra av bil på Mallorca är du mycket välkommen att kontakta oss eller AutoEuropes kundservice.

Information om biluthyrning

 

 

 

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter