Hotellrecensioner av La Moraleja Hotel

Läs personliga recensioner av La Moraleja Hotel som ligger på Mallorca. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av La Moraleja Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,8

Lugn charm

Fint lugnt hotell med hög standard. En liten smula slitet här och där, men helheten perfekt. Hög servicegrad. Matens kvalitet lite varierande. Placeringen perfekt.
10,0

Vackra omgivningar

La Moraleja är ett hotell som man reser till, om man har behov för att gå ner i varv, vänlig personal och vackra omgivningar. Servicen på hotellet är helt i topp, rummen, badrummen är stora, så allt i allt ett fantastiskt hotell.
9,8

Litet charmerande hotell

Från första stund kände vi oss väldigt välkomna här på detta lilla trevliga hotell. Fint och stort rum med en fantastiskt utsikt från balkongen(vi bodde på 1:a våningen), stort badrum med massor av plats, mysig trädgård och massor av solstolar. Härligt uteområde där man kunde äta sin frukost och det var bekväma och fina utemöbler. På kvällen serverades middagen vid poolen, så allt i allt en härlig upplevelse.
10,0

När verkligheten överstiger lyx

Hideaways och hotellets egen hemsida överdriver överhuvudtaget inte. Här är verkligen vidunderligt med trevliga hörn att uppehålla sig på. Vår Penthouse suite var vackert inredd, välutrustad, med stora rum och härlig utsikt. Frukosten med äggrätter efter önskemål eller t.ex. crepe suzette var en del av den omfattande buffén. På kvällarna var det fritt val (halvpension) från restaurangens omfattande a la carte meny. Inga begränsningar i antalet rätter. Vidunderligt.
9,6

Fantastiskt hotell

La Moraleja Hotel är ett ytterst smakfullt hotell med en otroligt fin inredning. Det ligger fint i en mycket vacker del av Mallorca där det finns goda möjligheter för att nå strand, berg, fina utsiktspunkter och bra restauranger. Det är en ytterst skön stämning och trevlig personal på hotellet.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,6 av 10
Baserat på 5 recensioner