Hotellrecensioner av Lago Garden Apartsuites & SPA Hotel

Läs personliga recensioner av Lago Garden Apartsuites & SPA Hotel som ligger på Mallorca. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Lago Garden Apartsuites & SPA Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

9,8

Helt fantastiskt och överdådigt ställe med uppvärmd och separat barnpool, som hela familjen kunde vara i.
9,3

Fem stjärnor som är passande

Ett verkligen härligt hotell, där man gör allt för sina gäster. Maten var toppen och själva området var en oas och mycket välhållet, även efter ett åskoväder såg det ut som om det aldrig hänt. Detta hotell kan till den grad rekommenderas.
9,3

En avkopplande oas

Trevligt hotell i en underbar avkopplande miljö. Passar alla, från småbarnsfamiljer till äldre. Trevlig och välkomnande personal, bra mat både på buffén och på restaurangen.
9,5

Ett härligt gardenhotell

Ett härligt hotell som verkligen lever upp till att vara GARDEN hotell. Vi valde att bo med halvpension, vilket vi absolut inte ångrar. Varje kväll bjöd på nytt mattema från hela världen. Bra service, lugnt och skönt omkring poolerna.
9,8

Väldigt charmigt hotell!

Lago Garden är ett mycket rofyllt och charmigt hotell!!! Trots att vi reste mitt under högsäsong märktes det inte av någon stress alls. Vi fick utmärkt service, underbart lummig trädgård med ett avslappnat poolområde med gott om solstolar. Atmosfären på hotellet var något utöver det vanliga. Väldigt charmig inredning och fontän med fiskar, samt småfåglar i bur som kvittrade. Det var även en underbart smakfull mat och varierad buffe. Vi har absolut inget att klaga på och är kräsna resenärer som önskar det bästa. Det var mycket tyska turister på orten, men det upplevde vi inte som något problem tvärtom. Vi åker gärna tillbaka till Lago garden igen! Hotellet var bättre än ett klassiskt hotell enligt vår mening.
10,0

Lago Garden

När vi ankom så var vårt rum inte klart, så vi kudne inte checka in kl:14, viket inte var ok då vi reser med två små barn. Annars var allt toppen.
8,0

Väldigt bra hotell - men mååånga tyskar

Bra mottagande och conciergeservice av hotellet. Tyvärr stämmer inte deras hemsida där de lockar med terass på sina rum. Vi försökte boka ett rum med terass men fick förklarat att det kostar 340€/natt och då endast i deras tre största sviter. Alltså rent ljug. Stort minus! Hotellet är i övrigt toppen. Bra mat bra spa bra pool och ta stämning.
Svar från Hideaways
Hej Olof. Tack för ditt omdöme av Lago Garden. Jag är glad för att höra, att ni haft en skön semester på Mallorca och ger dig rätt i att Lago Garden är ett riktigt bra hotell med trevlig atmosfär. Dubbelrummen har antingen balkong eller terrass. Dessvärre fanns det inte fler rum med terrass lediga under er vistelse, varför hotellet erbjöd sig att uppgradera er till en suite med terrass mot betalning, om ni önskat detta. Uppgraderingen var alltså endast ett erbjudande, så ni kunde säkra er en terrass istället för en balkong. Kom gärna ihåg till en annan gång att skicka ett önskemål med i bokningen. Våra hideaways försöker alltid göra vad de kan, för att uppfylla önskemål, även om det inte kan garanteras hemifrån. Jag hoppas också vi får möjlighet att hälsa er välkommen en annan gång! Bästa hälsningar, Amalie
8,3

Över våra förväntningar

När vi ankom möttes vi av en jättevänlig och hjälpsam personal i receptionen. Vårt rum var inte klart, men vi blev erbjudna att vänta ute vid poolen och de gav oss en svalkande dryck gratis. Vi blev gratis uppgraderade till en suite - härligt. Restaurangen hade hög standard och serverade god samt varierade rätter (vi hade halvpension) Vi kommer gärna tillbaka
10,0

Fantastiskt hotell för familjer med barn och ungdomar

Vi bodde på Lago Garden i 6 dagar och hade en fantastisk vistelse där. Stort och fin hotellrum med två altaner, varav den ena var övertäckt och hade spa. FInt utsikt ut mot trädgården. Jättebra utomhus faciliteter med pooler och terrasser samt många trädgårdsmöbler. Jättetrevligt barområde, var man även kunde äta lunch fram till kl: 16.00. Tennisbana, bordtennis, biljardbord fanns det också. Jättefint inomhus SPA och ett helt okej fitnessrum. Frukosten som serverades var god och på kvällarna serverades det en utmärkt buffé i restaurangen. Stranden ligger nära och längs strandpromenaden finns det ett bra urval av goda restauranger.
8,3

Hotell utvärdering

Riktigt fint hotell med en vacker och mysig trädgård. Trevlig personal och god mat i restaurangen. Man ska dock vara uppmärksam på poolen ligger under några stora tallar, så det är hela tiden lite barr och annat från träden som ligger i poolen, även fast personalen gör rent i den varje dag.
9,3

En riktigt skön plats.

Genomtänkta och modernt desisignade rum med detdär extra som man blir glad över!
9,0

Gästfrihet och service

Stilfullt inrett hotell ner till minsta detalj på interiören. Service-minded personal också med personligt intresse för gästerna. Det är tydligt att personalen är beredda på att 90-98% av gästerna är från Tyskland - men det ändrar inte personalens inställning till oss från andra länder. Så det är positivt menat, man ska bara beredd på att fördelningen är sådan. Fantastisk frukost och inte minst middagsbuffén, som hade ett nytt tema varje kväll. Den härliga trädgården ger en lugn miljö och sätter stämningen, dock bör man beskära några av träden så att det uppstår fler möjligheter att njuta av solen.
8,0

Bra service.

Hotellet ligger riktigt fint, med en härlig trädgård. Själva hotellet är okej, men lite slitet i jämförelse med andra platser. Aircondition fungerade inte på rummet och det var mycket lyhört. Dessutom stök från en aircondition utanför huset. Personalen var mycket serviceminded och maten var god.
10,0

Fullständigt fantastiskt!

Ge dig denna semester i present - minst en gång i livet!
8,8

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,2 av 10
Baserat på 15 recensioner