Långtidsresor Mallorca

Låter en långtidssemester med små, trevliga, familjedrivna hotell, charmiga städer och orörd natur lockande? Då är Mallorca rätt resmål för dig! Trots sin popularitet gömmer den spanska Medelhavsön fortfarande på en värld av unika pärlor och inte minst spännande gömställen. Du kan välja att resa på långtidssemester precis så många nätter som passa just dig och vi erbjuder flyg från alla flygplatser i Sverige.

Tid för äventyr och avkoppling 

Mallorca, den största av de Baleariska öarna har i många år varit en av svenskarnas favoritresmål. Med åren har turismen blivit öns huvudsakliga inkomst men trots det är speciellt den sydöstra och centrala delen av ön fortfarande orörd. När du reser på långtidssemester till Mallorca med Hideaways bor du på små rustika hotell och  semesterbostäder - den perfekta utgångspunkten för att utforska ön i ditt eget tempo. Härifrån kan du till exempel göra utflykter till Palma som är Mallorcas centralort. Gå på upptäcktstfärd i smala gränder som kvällstid surrar av liv och rörelse och erbjuder ett stort utbud av restauranger och tapasbarer. Fördelen med långtidssemester är att du inte bara har tid att besöka alla berömda sevärdheter på Mallorca - du har tid att i lugn och ro hitta de mer okända och unika platser som ofta bjuder på stora upplevelser. De härliga stränderna lockar till avkoppling i solen - men Mallorca är också känt som ett litet paradis för dig som bäst kopplar av med aktiviteter i det fria. Många kommer till denna idylliska ö för att njuta av den vackra naturen, pittoreska byar och inte minst det behagliga klimat som lämpar sig väl för vandrings- och cykelturer.

Långtidssemester med rabatt

Det finns många goda skäl till varför din nästa långtidssemester ska gå till Mallorca. Därutöver möjlighet att erhålla höga rabatter när du bor tre eller fler veckor på ett och samma hotell eller semesterboende. Du kan också välja att utnyttja långtidssemestern till att bo på fler hotell och på det sättet uppleva olika delar av Mallorca. Se alla Hideaways resor med flyg och hotell till Mallorca eller kontakta oss för ytterligare information och få ett erbjudande på en långtidsresa efter dina egna önskemål.

>> Läs mer om långtidsresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter