Hotellrecensioner av Maristel Hotel

Läs personliga recensioner av Maristel Hotel som ligger på Mallorca. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Maristel Hotel . Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

6,3

9,0

Det genuina Mallorca

Ligger och njuter på solterrassen, det enda som hörs är kyrkklockan som slår var kvart, tuppen som gal och sorlet från ett café mittöver gatan där cyklister och vandrare stannar. Trevlig och proffsigt bemötande av hotellets personal, mycket god frukost. Underbarat pittoresk by och omgivningar att leva i.
6,8

Fint hotell i vackra omgivningar

Hotellet ligger i en fantastisk liten by, där den lokala spanska vardagsstämningen råder till fullo, även om det är många turister. Hotellet är fint och rummen är rena, men vi tycker att det var lite slitet. Utsikten är å andra sidan helt fantastisk.
8,3

Vackert och fridfullt

Vackraste utsikten till Medelhavet där solen gick ned genom de två klippformationerna. Finaste utsikten till trädgårdar med massor av blommor i full blom. Rent rum. Enda men: frukosten var inte så god. Låg kvalitet på råvarorna men det gick att äta :-) Vi började dagen med yoga (egna medhavda mattor) och dopp i poolen - helt fantastiskt. Vi hade poolen för oss själva från morgonstunden.
9,0

10,0

Härlig semester på Maristel Hotel

Vistelsen på Masistel Hotel levde upp till våra förväntningar. Vi fick ett stort rum på översta våningen med stor terrass och havsutsikt. Vi blev välkomnade och upplevde veckan igenom en bra service från personalen. Faciliteterna på hotellet och läget i den trevliga staden (Estellencs) var en bra upplevelse
Rekommendation till kommande gäster
Det finns bra vandringsleder i bergen och stället är en bra utgångspunkt för kortare eller längre vandringsturer i det flotta bergsområdet.
10,0

Trevlig upplevelse och avkopplingssemester på Mallorca

Fint placerat hotell i en pärla av en berglandsby med härlig utsikt över Medelhavet. Trevliga vandringsturer i bergen i höglandet och längre bort med hjälp av hyrbil. Vi hade också trevliga utflykter till Palma och andra städer på ön. Vi hade en skön vecka på höstresan till Mallorca och personalen på hotellet var vänliga och hjälpsamma. Vi blev vänligt mottagna vid ankomsten en sen kväll och fick lite mat och dricka trots tidspunkten. Fantastiskt. Allt var perfekt.
Rekommendation till kommande gäster
Vi provade alla matställena i Estellencs, vilket man hinner på en vecka, och var mycket belåtna.
8,0

7,7

8,7

Härligt hotell i söt, men liten stad

Vi spenderade en vecka på Maristel Hotel i juli 2015. Det är ett mycket härligt hotell med rymliga rum. Frukostbuffén var fantastiskt fin - ett brett urval som varierade dag till dag, och serverades på en härlig terrass. Hotellpersonalen var mycket serviceminded och vänlig. Vi testade inte middagsbuffén.
Rekommendation till kommande gäster
Estellencs var en MYCKET liten stad med 3-4 restauranger - vi testade dem alla - de var OK, men inte helt fantastiska. En kväll körde vi till Banyalbufar där vi åt i en mycket liten restaurang nere i slutet av en brant väg: Pegason. Vi fick fantastiskt läcker mat till rimliga priser. Om man väljer att bada i havet ska man vara beredd på att det inte finns någon egentlig strand - utan några stora, och i vattnet rätt hala, stenar. Vattnet är dock skönt. Det tar lite tid att komma dit och ännu längre tid att gå upp igen. Har man hyrbil rekommenderar vi att köra dit. Det finns bra parkeringsförhållande samt en liten bistro och toaletter.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,4 av 10
Baserat på 10 recensioner