Hotellrecensioner av Port de Soller Bikini Island & Mountain Hotel

Läs personliga recensioner av Port de Soller Bikini Island & Mountain Hotel som ligger på Mallorca. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Port de Soller Bikini Island & Mountain Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,9

Bedömning av Port de Soller Bikini Island & Mountain Hotel

10,0

Bedömning av Port de Soller Bikini Island & Mountain Hotel

9,8

Underbart hotell

Vi var ytterst nöjda med detta hotell, som har en alldeles speciell atmosfär - både vad angår inredningen, men även med de små textreferenserna som man hittar överallt.
Servicen var i topp, frukostbuffén överdådig, poolbaren härligt avslappnad, och den ena middagen vi åt i restaurangen var mycket läcker.
Det är också ett stort plus att man via trappor kan gå direkt ner till hamnen på några få minuter.
8,2

trevlig hotell

Mycket trevligt hotell, det negativa är att den enda restaurangen på hotellet inte tillhör hotellet och det innebär att det är svårt för hotellgäster att på bord, det är ett stort minus!
8,0

Härligt hotell men service kan bli bättre

Underbart ställe, fin design o roliga detaljer men servicen var delvis lite dålig. Framför allt matsalen. Där kände vi oss lite dissade och servitrisen gav oss knappt en blick. Medan poolbarens personal var mkt trevlig.
9,6

Så komplett hotell med fantastisk utsikt

Stilen på hotellet är så fascinerande. Hippistilen är så genomförd och i harmoniska färger, så trevligt att vara där. Rummen är små, men välinredda. Urval av mat och dryck är stort och mycket läckert. Ett plus för oss var att man inte kunde "paxa" solstolar, då handdukar togs bort.
8,0

Utan charm och personlighet, barnfritt

Charmlöst fyrkantigt, men effektivt, välfungerande, rent och snyggt. Vi är inga buffemänniskor och saknade därför en a la carterestaurang på hotellet. Inga egentliga problem då utomordentliga Nautilus fanns 40 meter norr om hotellreceptionen. Uppskattade mycket den utlovade avsaknaden av barn under 20 år. Prickfritt!
Svar från Hideaways
Hej! Glad att vi talades vid efter er hemkomst, och kunde konstatera att ni dels överlag haft en bra vistelse på Porto Soller, men också att ni redan tittar på en nya resa med oss. Mvh, Marcus på Hideaways
10,0

Fint hotell

Fint hotell med god frukost och kvällsbuffé. Vi hade rum med delvis havsutsikt, vilket efter vår mening hade den bästa placeringen. Personalen var mycket hjälpsam och vänlig. Baren hade några goda cocktails.
8,7

9,3

Porto Soller Hotel

Vi betalade för ett rum med havsutsikt men den var något begränsad av själva hotellets arkitektur. Det är dåligt att man på ett 4-stjärnigt hotell ska betala för förvaringsboxen på rummet. Wi-fi förbindelsen är ostabil vid alla tillfälle på några av rummen.
8,0

Rum med delvis havsutsikt

Först och främst ska det poängteras att Hideaways kundservice är helt i topp vid bokning och genomförande innan avresa. Vårt rum i Port de Soller var helt ok, inte så stort. Det vätte mot öst och därför var det skugga efter kl. 12. Efter en dag bytte vi till ett annat rum med sol och vacker utsikt - 50 euro mer per dygn, då endast suiten var ledig, men det var det värt. Service på hotellet var oklanderligt.
10,0

Fantastiskt läge

Superhärligt hotell med rar och uppmärksam personal, härlig mat och trevliga rum. Fantastisk utsikt från balkongen ut över bukten. Kan varmt rekommenderas.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,0 av 10
Baserat på 12 recensioner