Hotellrecensioner av Posada des Moli

Läs personliga recensioner av Posada des Moli som ligger på Mallorca. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Posada des Moli. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

10,0

Bedömning av Posada des Moli

9,3

Bedömning av Posada des Moli

9,8

Fantastisk vecka på ett härligt semesterställe

Vårt hotell låg i den mysigaste trädgård och den använde vi som vårt vardagsrum. Vi hade ett jättstort och fint rum, som var rent samt lungt och stilla. De två systrarna och deras personal var så otroligt vänliga och uppmärksamma att det var en ren fröjd. De lagar fantastisk mat, så vi valde att äta På Posados des Molli varje kväll. Deras frukost var helt suverän, och varje dag var det stort urval av färsk frukt, nybakat bröd och flera olika specialiteter från Mallorca. Och detta ställe ligger helt perfekt, och passar perfekt som utgångspunkt när man ska köra runt och utforska Mallorca!!
9,3

Semestern man inte vill hem från

Posada des Moli är ett riktigt trevligt semesterställe. Lugnt och skönt med en mycket vacker trädgård. Vi hade 1/4 pension, och morgonbuffén var perfekt. Vi åt några kvällar på hotellet, och maten var också god. Personalen är mycket vänlig och hjälpsam.
9,0

härlig semester

10,0

Paradiset på jorden

Aldrig har jag upplevt ett så fridsamt ställe, som man helt klart har lust till att besöka igen. Mitt ute i ingenting ligger denna fantastiska oas, som man inte kan bli annat än betagen av. Den fantastiska personalen gör allt för att göra din vistelse så bra som möjligt, och får dig att känna dig som en i familjen. Frukosten är helt fantastisk och gå inte miste om middagen i deras restaurang, som bjuder på kända rätter som är både eleganta och annorlunda tillagade. Helt enkelt ett paradis på jorden.
10,0

Paradis

Fantastiskt ställe där du endast hör fåglarna. Stället är unikt för par, här är 22 rum. Stället har en fantastisk frukost med goda råvaror. Vi åt till middag 3 dagar och var det trevligaste ställe vi åt på Mallorca. Stället ligger 3 km från stranden och 10 km från Palma, så det krävs bil. Posada des Moli var mycket välskött och med en inbjudande pool. Det är inte sista gången vi kommer till detta härliga ställe.
8,0

Posada des Moli ved Palma, Mallorca

trevligt familjehotell - mycket spanskt - fina faciliteter

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,4 av 10
Baserat på 8 recensioner