Romantisk semester på Mallorca

Res på en romantisk semester med Hideaways till Mallorca, vi är specialister på handplockade hotell

Megastjärnan Madonna sjöng om romantiska Mallorca i den klassiska pop hitten La isla bonita. Och Mallorca är verkligen den perfekta inramningen för en romantisk semester för två. Ön har så många speciella ställen och underbara utsikter att det kan få vilket parförhållande som helst att blomstra.

Längs Mallorcas kuster ligger små byar och långa sandstränder där man kan lyssna till vågornas kluckande och se solnedgången på kvällen. Det är fortfarande varmt långt ut på natten och luften är alltid frisk och klar. Ett sådant ögonblick blir inte sämre av en god flaska cava och en härlig måltid med skaldjur på en av de mysiga fiskrestaurangerna nere vid stranden.

Mallorca är en härlig liten semesterö och det är så mycket roligare att utforska den tillsammans med en som man håller av. Oavsett om ni vill vandra tillsammans i den vackra naturen eller njuta vid stranden på natten så är Mallorca som gjort för en oförglömlig romantisk semester.

Hos Hideaways har vi valt ut de hotell och semesterbostäder som är särskilt lämpade till en semester för två. Vi kallar resetemat perfekt för par.

Se alla resor till Mallorca med Hideaways

>> Läs mer om romantisk semester

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter