Hotellrecensioner av Som Central

Läs personliga recensioner av Som Central som ligger på Mallorca. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Som Central. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

9,1

Vi hade en härlig vistelse med massor av sol och värme. Det var mycket trevligt att bo mitt i en liten stad, där man satt tillsammans med lokalbefolkningen och åt frukost.
10,0

Charmerande litet hotell på Mallorca

Hotellet var tidigare en bistro men är nu ombyggd och toppen fin, de hade ett utsökt kök och en perfekt service. Det låg inne i en liten stad. På hörnet av det mysiga torget låg det 4 restauranger/barer som alla hade härliga uteserveringar. Det var här alla de lokala möttes på dygnets alla timmar coh vi som de enda turister och "utlänningar" blev snabbt en del av de lokala. Trevliga människor, underbrt väder med ljumma sommarkvällar. Vi körde runt på ön och såg den från sin allra vackraste sida. Det var min fru som hade hittat "Hideaways! och jag efter lite protester gick med på att vi skulle resa till " Grisfesternas paradis" Mallorca. Men jag måster och det gör jag gärna - starta varje dag med att be min fru om ursäkt för mina förutfattade meningar, för Oj vilken underbar ö Mallorca är. En dag fick jag rätt och jag tror det var när vi var i Nueva Palma, där var det fortfarande "grisfest" atmosfär ,m en vi skyndade oss att köra därifrån.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,6 av 10
Baserat på 2 recensioner