Vandringsresor på Mallorca

Njut av den vackra naturen på en vandringsresa med Hideaways. Vi är specialister på resor till Mallorca där du bor på handplockade hotell och semesterboenden.

Mallorca är ett riktigt paradis för alla som älskar att vandra i böljande, vacker natur med kuperad terräng. Här finns möjlighet att vandra i bergen, längs kusten, genom gamla byar och i utmanande raviner där du får ta dig förbi stenblock och andra hinder. Även klimatet inbjuder till att njuta av den vackra naturen, vädret på Mallorca gör att du kan resa på en aktiv semester året om.

Det finns något för alla vandrare på Mallorca. Från de helt enkla nybörjarturerna till de väldigt svår där vi rekommenderar att ni tar med er en guide. Knyt vandringsskorna - det är kanske det bästa sättet att uppleva Mallorca året om. En vandringssemester på Mallorca är familjevänligt - det är ett härligt sätt att spendera tid tillsammans.

Runt Mallorca finns fler markerade leder. De är de officiella lederna som myndigheterna under de senare åren utrustat med skyltar - så det är lätt att hitta. De flesta leder har fler naturliga stop under vägen, vid en skogssjö eller i en backe med fantastisk utsikt, där ni kan avnjuta den medhavda matsäcken.

På Hideaways älskar vi själva att vandra när vi har semester. Vi har samlat en rad av de bästa hotellen under resetemat vandringsresor.

Se alla resor till Mallorca med Hideaways

>> Läs mer om vandringsresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter