Reseerbjudande till Spanien

Är Spanien destinationen för din nästa resa? Då behöver du hitta ett reseerbjudande! I Spanien är Barcelona särskilt värt att titta på för om du flyger dit tar du dig snabbt med tåg in till centrum av stan och ditt bokade hotell. Särskilt sevärda är Gaudís byggnadsverk som på många ställen pryder gatubilden.

Går din resa till Madrid är den stora tjurfäktningsarenan Ventas väl värd ett besök. Det imponerande byggnadsverket har en lång och mycket omdiskuterad historia som sträcker sig ända fram till våra dagars tjurfäktningar nästan varje vecka. En resa hit ger dig möjlighet att få uppleva en underbar stad med genuin spansk stämning.

Dina planer är kanske att resa söder ut mot Andalusien. Här hittar du charmiga bergsbyar med vita byggnader som pryder det redan vackra landskapet. Det finns flygplatser både i Málaga och Granada städer som själva utgör intressanta resmål. Ett erbjudande till Málaga kommer självklart att ta dig till katedralen som tronar i hjärtat av staden. Är resmålet Granada så utgör borg- och palatsområdet Alhambra en oundviklig sevärdhet.

Så när du får ett reseerbjudande till Spanien innebär det obegränsade möjligheter till att få uppleva konstnärliga byggnader, historiska konstruktioner och fantastiska landskap.

Se alla erbjudanden på resor till Spanien med Hideaways

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter