Sista minuten resor till Spanien

De resmål i Spanien som du oftast hittar billiga resor till är Mallorca och Gran Canaria. Sista minuten resor, restresor eller avbeställda platser, kärt barn har många namn, men gemensamt för dem alla är att de vanligtvis är resor där du ska resa med kort varsel och att man antingen bor på utvalda hotell eller ospecificerade hotell.Men viktigast av allt är att de är billiga eftersom resorna oftast är rabatterade. Det är emellertid värt att poängtera att om du bokar en billig sista minuten resa hos Hideaways Resor så kommer du aldrig att bo på ett ospecificerat hotell eftersom vi enbart säljer resor till hotellen i vårt program vilka samtliga är noggrant utvalda.

I sökmotorn kan du hitta sista minuten resor till Spanien på alla hotell och semesterlägenheter i vårt program, men även direkt från flygbolagen. Knappa in i sökmotorn när du vill resa, antal dagar och få en överblick över samtliga lediga sista minuten resor

Spanien som resmål

Spanien är svenskarnas favoritland när det gäller resor såväl sommar som vinter. Hela året hittar du bra erbjudanden på sista minuten resor till destinationer som Menorca, Teneriffa och Lanzarote. Spanien har ett underbart klimat och en natur som inbjuder till semester med sol och bad men även kulturen och historian i Spanien är värd att studera närmare. Alla de stora charterresebyråerna har Spanien på programmet och det är även många lågprisbolag som flyger direkt till resmål på fastlandet i Spanien men även till de många spanska öarna.

Top 5 resmålen i Spanien

  • Mallorca
  • Barcelona
  • Gran Canaria
  • Fuerteventura
  • Madrid

Se alla resmål i Spanien här

Last minute restpladser til Spanien

Foto: Många reser på en billig sista minuten storstadssemester under våren eller hösten till städer som t.ex. Barcelona

Goda råd när du ska jämföra priser

Kom ihåg att noga läsa igenom vad som ingår i resan när du ska beställa en sista minuten resa. Många charterresebyråer väljer till exempel att göra tillägg för olika tjänster som transport till och från flygplatsen i Spanien och ofta ingår inte heller någon mat ombord på flyget. Det är därför viktigt att du jämför totalpriset på en charterresa mot om du själv sätter samman din resa, vilket dessutom har den fördelen att du själv bestämmer avresedag och reslängd.

Du kan lätt sätta ihop din egen sista minuten resa

Knappa in destinationen i Spanien, när du vill resa och välj sista minuten resor så kan du i lugn och ro läsa om de olika erbjudandena, och hittar du en billig sista minuten resa till Spanien som motsvarar dina behov och önskemål så trycker du bara på "fortsätt" för att få ytterligare information eller för att boka resan.

Priser och utbudet av sista minuten resor uppdateras flera gånger per dag och sökmotorn kommer bara att visa de resultat som finns online hos de olika resebyråerna. Ofta finns det bara ett fåtal lediga platser med rabatt och försäljningen går snabbt, därför kan det hända att en sista minuten resan till Spanien är slutsåld även om den visas i databasen.

>> Läs mer om sista minuten-resor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter